Ümraniye birçok hurdacı firmasına ev sahipliği yapmaktadır. Genel olarak İstanbul bazında ise Avcılar ve Esenyurt bölgesinde çok sayıda hurdacı bulunmaktadır. Bu hurdacı firmalarından biri olan Mertsan Hurda ise Ümraniyede hurdacı hizmeti ile önplana çıkıyor. Birçok hurda çeşidinin alım satımını yapan firma ile tüm hurdanızı daha yüksek hurda fiyatları üzerinden satabilirsiniz.

Mertsan hurda bakır fiyatları son dönemlerde oldukça artmıştır. Genel olarak artan hurda fiyatlarını yakından takip eden firma müşterilerine sunduğu teklifler ile geri dönüşüme teşvik ediyor. Üstelik deneyimli saha ekibi ile tüm hurdanızı adresinizden alarak ödemesini nakit olarak yapıyor.

Hurdaların geri dönüştürülmesindeki önemi kavrayan firma ile gerek ekonomik, gerekse iklim değişikliği etkilerini en aza indirmek için geri dönüşüme katkıda bulunabilirsiniz. Hiçbir zahmete katlanmadan bir telefon ile hurdanızı bulunduğu bölgeden aldırabilirsiniz. Tüm hurda alım satım süreçlerini profesyonel düzeyde tamamlayan hurdacı firması ile Ümraniye çevresi için hızlı destek alabilirsiniz.

Ümraniye Çakmak Mahallesi Hurdacı

Ümraniye Çakmak mahallesinde hurdacı ihtiyaçlarınız için Mertsan Hurda' ya ulaşabilirsiniz. İster bireysel, ister kurumsal yüksek tonajdaki hurdalarınız için hurdacı telefonu üzerinden ulaşabilir ve alım satım süreçleri hakkında bilgi talep edebilirsiniz. Envanterinde bulunan araçları ile en yakın hurdacı hizmetini sunabilecek potansiyeline sahip olan firma ile hurdanızı şimdi değerlendirin.

Alım Yapılan Hurda Metal Türleri

Hurda Bakır
Hurda Demir
Hurda Alüminyum
Hurda Krom
Hurda Sarı
Hurda Kablo
Hurda Çelik
Hurda Çinko
Hurda Nikel
vb. gibi