SADECE KAYDOLARAK $50 KAZANACAKSINIZ !


www.ProPaideMail.com/pages/index.php?refid=nirvana

sol kısımdaki signup kısmına tıklayın.Bu kısımda gelecek olan forma email adresinizi yazarak gönderin.Mailinize gelecek olan linke tıkladığınızda açılacak olan formda aynı diğerlerinde olduğu gibi bilgilerinizi girererek onaylayacaksınız.

Nasıl giriş Yapacaksınız ? : Login Tuşuna tıklayıp kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.Üye ana sayfanıza ulaşacaksınız.Üst kısımdaki menüler işlemlerinizi gerçekleştireceğiniz menülerdir.
Şifrenizi Değiştirmek : Your account kısmından update info kısmına girerek buradaki bilgileri doğru bilgilerle değiştirin ve yeni bir şifre belirlemek için alttaki 2 kutucuğuda yeni belirlemek istediğiniz şifreyi yazarak en to save your changes kısmına tekrar şifreni yazıp değişiklikleri onaylayın.
Tıklayarak Para Kazanmak : Earn Cash menüsünden Paid to Click yazan kısma ve daha sonra altta gelecek olan tüm reklam linklerine tıklayarak en az 15 saniye sayfada kalın.Bu sayfa için belirlenmiş miktar hesabınıza geçmiş olacak.Next tuşuna basarak bütün sayfalardaki linklere tıklayın ve kazancınızı arttırın.Bu menüde ayrıca Adult PTC kısmını kullnmak isterseniz size erotik linklerde gösterilecektir.Ayrıca yine paid to search kısmını kullanıp herhangi bir linke tıklayarak para kazanma imkanıda mevcuttur.
Ücretsiz üye olma linkleri ile Para Kazanmak : Earn Cash menüsünden Paid to Signup kısmına tıkladığınızda alt tarafa bu kısımla ilgili linkler gelecektir.Bunlarda kazanç miktarı daha yüksektir.Parayı kazanabilmek için bu linkin içindeki üyeliği gerçekleştirdiğinizde size bir mesaj gelir.Bu gelen mesajı ve ilgili siteye üye olurken kullandığınız kullanıcı ismini linkin altındaki kutucuklara girip onaylamanız gerekmektedir.Daha sonra şirket bunu kontrol eder ve para hesabınıza geçer.
Bakiyenizi öğrenmek için : Stats menüsünden Earnings kısmına girdiğinizde kendinizin ve yaptığınız üyelerden kazandığınız paraları görebilirsiniz.EVET bu kısmda bir sürpriz ile karşılaşacaksınız.Bu site size şuan üyelik hediyesi olarak 50 DOLAR vermiş durumda.Bunu bakiyenizde görebilirsiniz.Bu parayı çekebilmek için minimum 10 $ kazanca ulaşmış olmalısınız.Sakın bu paraya ulaşmadan para çekmeye çalışmayın.Site bunu sahtekarlık olarak değerlendirebilir.
Paranızı e-gold hesabınıza aktarmak : Bakiyenizi gördüğünüz kısımdan kendinize ait bakiyeniz hediye 50 dolrın dışında 10 doların üstüne çıktığında buradaki Visit your Redemption page linkine basarak paranızı çekme kısmına ulaşacaksınız.

www.ProPaideMail.com/pages/index.php?refid=nirvana

-BUX.TU http://bux.to/?r=nirvana27
Arkadaşlar sistemi oturttuğunuzda ÇOK İYİ BİR GELİR sağlıyor. Siteye üye olup sitedeki reklamlara tıklıyoruz (Surf Ads bölümünden) Tıklanan her reklam karşılığında size 1 cent veriyor. Kulağa çok az gibi gelebilir. Ama işin güzel tarafı sizin üye yaptıklarınızın da tıklamalarından 1 cent kazanıyorsunuz. Sitede şöyle bir örnek var :Her gün 50 reklama tıklarsanız = 0.50$25 alt üyeniz her gün 50 reklama tıklarsa = 25.00$Haftalık kazancınız = 105.00$Aylık kazancınız = 420$Gördüğünüz gibi 25 alt üye ile aylık iyi bir gelir elde edilebiliyor.Minimum ödeme 10$ ama site her geçen gün büyüyor ve üyelerin isteklerini dikkate alarak yeni ödeme şekilleri belirleyebilirler. Şu an itibariyle Bux.to’nun sitesi aktif ve reklamlara tıklanabiliyor. Sitede günde yaklaşık 40-50 tane reklam çıkıyor. Tıkladığınızda reklamlar yeni bir sayfada açılıyor ve 30 saniye geri sayıyor. Geri sayım bittiğinde 1 cent hesabınıza ekleniyor. Tek alt seviyeli bir üyelik sistemi var. Yani yalnızca Direct Referrals’larınızdan kazanıyorsunuz. Ama onların kazancının %100′ü de sizin hesabınıza ekleniyor. Aynı reklamlara 24 saat sonra tekrar tıklayabiliyorsunuz.
Üye olmak için tıklayın:
http://bux.to/?r=nirvana27