Wacom Jeff Mandell’i Markalı İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak seçti ve Küresel İş Birimine Geçişi Sağladı

Tokyo, Nisan 2015—Bilgisayar Çevre Birimleri, Tüketici Elektronikleri, Mobilite ve Yazılım & Hizmetler alanında geniş tecrübeye sahip olan küresel üst düzey yönetici Jeff Mandell Wacom’un üst düzey yönetim ekibine Markalı İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak katıldı. İnteraktif kalem tablet pazarında dünya lideri olan ve akıllı telefon, tablet ve notebook alanında küresel teknoloji lideri Wacom, yakın bir tarihte stratejik iş birimlerini yeniden yapılandırdı ve üst düzey liderlik ekibini güçlendiriyor. Bu yeni oluşturulan pozisyonda, Jeff Mandell Kreatif ve Tüketici İŞ Birimlerini içeren markalı işlerin tüm boyutlarını yönetecek. Jeff Mandell, doğrudan Wacom’un CEO’su Masahiko Yamada’ya raporlama yapacak olup yaklaşık 400 milyon Amerikan Doları Satış yaratan Amerika kıtası, EMEA, Japonya, Asya-Pasifik ve Çin bölgelerinde 225 profesyonelden oluşan küresel ekip kendisine bağlı olacaktır.

Sn. Yamada şu sözleri ifade etmiştir: “İcra kurulunda Jeff’in bulunmasından dolayı ve büyümemizi ve karlılığımızı hızlandırmada bize yardımcı olacağı için çok memnunum. Jeff Mandell inovatif düşünme, dünya sınıfı ürünler ve pazara açılma stratejilerinin kazanılması yoluyla başarılı teknoloji işletmelerinin geliştirilmesi ve büyümelerinin sağlanması konusunda kanıtlanmış bir başarı geçmişi vardır.”

Jeff Mandell şunları ifade etmiştir: “Wacom dünyanın önde gelen kreatif profesyonellerinin hayal gücünü yıllardır etkilemektedir ve ben de 3D, Tüketici, Mobilite ve Bulut dahil olmak üzere yüksek düzeyde büyüyen pazarlara bu vizyonlarını da genişletmelerine yardımcı olacağım için heyecanlıyım. Azimli çalışanlarımızın, hakim pazar konumumuzun ve güçlü teknolojinin bir üst seviyeye çıkarmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Jeff, Wacom’dan önce 10 Milyar dolarlık Global Accessories’de ve dünyanın en büyük mobil dağıtım ve kablosuz servis şirketi olan Brightstar’a (Softbank tarafından satın alındı) Başkanlık yapmıştır. Bunun dışında Jeff Ericsson’da (Cep Telefonları) Amerika Kıtası Pazarlama Başkan Yardımcısı, Arcsoft’ta (Dijitaj Görüntüleme Yazılımı ve Hizmetleri) Başkan/Genel Müdür ve Epson’da (Dijital kameralar, Tarayıcılar, Multimedya Projektörler ve Photo-ware) Görüntüleme Ürünleri İŞ Biriminin Genel Müdürü olarak görev yaptı. Bunun öncesinde, Jeff Mandell yönetim danışmanı olarak hizmet vermiş ve tüketici paket ürünleri alanında faaliyet gösteren önde gelen iki çok uluslu şirkette marka yönetimi konusunda kıdemli yönetici pozisyonlarında çalışmıştır.







Wacom Hakkında
1983 yılında kurulan Wacom, merkezi Japonya’da bulunan (Tokyo Borsası 6727) ve 150 ülkede pazarlama ve dağıtım desteği saplamak üzere bağlı şirketleri olan küresel bir şirkettir. Wacom’un doğal arayüz teknolojileri ile insanları ve teknoloji birbirine yakınlaştırma vizyonu onu interaktif kalem tabletleri ve ekranları ile dijital kalem ve dijital imzaların saklanması ve işlenmesine yönelik çözümlerin dünyanın önde gelen imalatçısı yapmıştır. Walcom’un sezgisel girdi cihazlarının ileri teknolojisi, dünya genelinde en heyecan verici dijital resim, film, özel efekt, moda ve tasarımlarından bazılarının yaratılması için kullanılmıştır ve iş ve ev kullanıcılarına kişiliklerini ifade etmelerini sağlayan arayüz teknolojisini sunmaktadır.
Dünya genelinde milyonlarca kişi akıllı telefonlarını, medya tabletlerini veya masaüstü bilgisayarlarını çalıştırmak ve bireysel yaratıcılıklarını ifade etmek için kablosuz ve bataryasız basınca duyarlı dijital kalem teknolojisini kullanmaktadır. Şirket büyüyen pazarlarda hizmete veren öncü imalatçılara OEM çözümleri de sunmaktadır. Walcom’un Wacom feel IT teknolojileri olarak adlandırılan arayüz teknolojisi, stratejik ortaklara entegre çözüm olarak da sunulmaktadır. Çoğu Tablet PC imalatçısı, üst düzey bir kullanıcı arayüzü deneyimi sunmak için Wacom markasının ileri düzey özellikleri ve güvenilirliğini baz almaktadır.

İrtibat Bilgileri
Public Relations, Wacom Co., Ltd
Tel: +81-3-5337-6702
e-posta: wacom-pr@wacom.co.jp