WordPress Hosting'te hazırladığınız sitenize tema kurmak için için öncelikle Plesk Panel'e giriş yapmanız gerekmektedir. Plesk Panel'e giriş yaparken takıldığınız veya sorun yaşadığınız herhangi bir durumda ilgili makalemizi inceleyebilirsiniz. Plesk Panel'e giriş yaptıktan sonra karşımıza gelen sayfada sağdaki menüde yer alan ve aşağıdaki resimde işaretlenmiş olan "WordPress" sekmesine girmeniz gerekmektedir.

linux hosting

"WordPress Yönetim" sayfasına girdiğiniz zaman karşınıza gelen sayfada başlığın hemen altında ortada yer alan ve aşağıdaki resimde işaretlenmiş olan "Temalar" butonuna basmanız gerekmektedir.
"Temalar" sayfasına girdiğiniz zaman yine ortada yer alan ve aşağıdaki resimde işaretlenmiş olan "+Kur" butonuna bastığınız zaman size edinebileceğiniz temaların olduğu sayfaya sistem sizi yönlendirecektir.

linux web hosting

Aşağıdaki resimde görebileceğiniz açılan "Eklentiler ve Temalar" sayfasından siteniz için istediğiniz temayı seçip seçeneğin sağında yer alan ve aşağıdaki resimde işaretlenmiş olan "Kur" butonuna basarak kolay bir biçimde kurabilirsiniz.