2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array ACEMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0

    Question yardım edin!!!!!!!!!!!

    slm arkadaşlar adımdanda belli olduğu üzere acemiyim.herşey yolundayken bir gün yapışkan tuşlar uyarısı aldım ve ne yaptıysam numaraları kullanamıyorum . noktalama işaretlerini yazamıyorumm. ekran kalavyesinden bir şeyler yapıyorum şiftleri filan etkisiz hale getiriyorum sonra çalışıyor numlock her açtığımda aynı sorun ayarlar kaydedilmiyor. ayrıca her açtığımda ekran titriyor hertzin 60 adüştüğünü ve pikselininde düşük olduğunu görüyorum .85 yapıpda 1024e ayarlıyorum düzeliyor ama kapatıp açınca pc yi yine düzenlemem gerekiyor .bunların çözümünü bilen insaniyet namına yazsın

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Yapışkan tuşları "Denetim Masası" oradan "Erişebilirlik Seçenekleri" ni tıkladıktan sonra "Yapışkan Tuşları Kullan" kutucuğundaki işareti kaldırınız.

    Aynı bölümde pencerede "Genel" sekmesinden "Yönetimsel Seçenekler" adı altındaki kutucukların işaretinin olmamasına dikkat ediniz.

    Ekran ayarları için kullandığınız bir yazılım nedeniyle böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirsiniz. Ekran kartınızın yazılımındaki ayarları kontrol ediniz.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2