Kaleme dayalı yaratıcı tablet alanında dünya lideri olan Wacom, yaratıcı tutkunlara güç ve ilham vermek için yeni nesil Intuos® ürün ailesini tanıtıyor.

Berlin, (IFA Show) – Wacom, ödüllü Intuos® ailesinin yeni nesil ürünlerini bugün tanıttı. Intuos Pen & Touch tablet gamında yer alan ürünler, dört modelden oluşuyor: Intuos Art, Intuos Comic, Intuos Photo ve Intuos Draw (sadece kalem). Her modelle birlikte ücretsiz yaratıcı yazılım ve ilave eğitim ve hizmet seçenekleri de yer alıyor. Kalem tabletler iki farklı boyutta (küçük ve orta), farklı renklerde (beyaz, mavi ve siyah) ve kalem veya pen & touch (kalem ve dokunma) versiyonunda sunuluyor, isteğe bağlı aksesuar olarak kablosuz bağlantı kiti de mevcut.

Müşterileriyle çok uzun süre birlikte çalışarak kilit segmentlerdeki kullanıcıların ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak amacıyla en sevilen Intuos ürünlerini yeniden tasarladıklarını vurgulayan Wacom İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Jeff Mandell, yeni Intuos’da yaratıcı tutkunların hayal gücünü yakalamak ve yaratıcılıklarını yeni bir seviyeye taşımak üzere onlara ilham vermek için ihtiyaç duyulabilecek her şeyin yer aldığını belirtiyor.

Orijinal Intuos’un çoğu özelliğini de taşıyan yeni ürün gamı, çizim ve fotoğraflara ayrıntı eklemek için kalem darbesi algılayan 1,024 seviye, kullanıcıların çalışmalarını bir parmak hareketiyle yakınlaştırmasını ve döndürmesini sağlayan çok dokunuşlu (multi-touch) kabiliyet ve dört adet özelleştirilebilir ExpressKeys özelliklerine sahip. Tabletin ergonomik tasarımı sayesinde, fotoğrafçılar ve ressamlar uzun süreler boyunca yaratıcı bir şekilde çalışma rahatlığına sahip oluyor.


Temel özellikler ve yazılım
Intuos Draw – yaratıcılığa merak duyan yeni başlayanlar için.
ArtRage Lite ve ücretsiz derslere erişim sağlayabilen kullanıcılar kullanımı kolay bu kalem tablet ve yazılım sayesinde amatörken hızla yetenekli bir sanatçı olabilir. Intuos Draw, sadece küçük (beyaz ve mavi) versiyonla satışa sunuluyor.

Intuos Art – daha ileri resim ve sanat becerilerine sahip kullanıcılar için.
Gerçekçi bir resim yapma deneyimi yaşayan kullanıcılar geniş yelpazede yer alan boyama tarzları ve fırça seçeneklerini kalem tabletle birlikte ücretsiz verilen yazılım paketin Corel Painter Essentials’dan keşfedebilir. Bu model, küçük (siyah ve mavi) ve orta (siyah ve mavi) olarak satışa sunuluyor.

Intuos Photo – yeni yaratıcı teknikleri denemek ve bir görüntüyü daha kişisel hale getirmek için metin eklemek isteyen fotoğraf editörleri için.
Bozuklukları düzeltmek, renk ve tonu iyileştirmek ve hatta görüntüleri birleştirmek için, basınç algılayan kalem yeni bir doğruluk ve kontrol seviyesi getiriyor. Birkaç basit teknikle, mobil cihazda çekilen fotoğraflar, arkadaşlar, aile ve hayranlarla gururla paylaşmadan önce düzeltilebilir. Küçük boyutta (siyah) satışa sunulacak Intuos Photo ile birlikte Windows kullanıcıları için Corel PaintShop Pro ve Corel AfterShot Pro ve Mac kullanıcıları için Macphun Creative Kit ve Corel AfterShot Pro veriliyor.

Intuos Comic – çizgi roman ve manga tutkunları için.
Çizgi roman veya manga ressamlarının ihtiyaç duyduğu her şeyi sunan bu tablet ikonik karakterler yaratmak ve dijital çizim, renklendirme ve mürekkep kullanımı için olmazsa olmaz. Dijital çizgi roman karakteri oluşturulduğunda, kendini geliştiren ressamların mizansene girmesi ve fark edilmesine yardımcı olmak için arkadaşlar ve hayranlarla kolaylıkla paylaşılabilir. Intuos Comic küçük (siyah ve mavi) olarak satışa sunuluyor. Clip Studio Paint Pro ve Anime Studio bu tabletle ücretsiz olarak indirilebilir.


Satış ve Fiyat
EUR (KDV dahil) GBP (KDV Dahil) USD (Net)
Intuos Draw (küçük) 69.90 54.99 69.95
Intuos Art, Photo, Comic (küçük) 99.90 74.99 99.95
Intuos Art (orta) 199.90 149.99 199.95


Yeni Intuos tabletler, yaratıcı amatörler ve tutkunların dikkatini ve hayal gücünü odaklamasına yardımcı olacak etkili tüketici paketiyle sunuluyor. Tabletler, Wacom’un e-mağazasında ve çeşitli perakende satış mağazalarında satışa sunulacak. Modellerin bulunma durumu, yazılım paketleri ve servisleri ülkeler arasında değişiklik gösterebilir. Bölgenizdeki detaylar için lütfen bölgenizdeki web sitesini kontrol edin.

SON


Wacom Hakkında
1983 yılında kurulan Wacom, 150’yi aşkın ülkede pazarlama ve dağıtım süreçlerini destekleyen ofislere sahip olan ve merkezi Japonya’da (Tokyo Borsası 6727) bulunan küresel bir şirkettir. Wacom’un vizyonu, doğal arayüz teknolojileri sayesinde insanları teknolojiye yakınlaştırmaktır, bu vizyon sayesinde Wacom interaktif kalem tabletleri ve ekranları alanında ve aynı zamanda dijital imzaların kaydedilmesi ve işlenmesi için dijital kalemler ve çözümler alanında dünyanın lider imalatçısı haline gelmiştir. Wacom’un sezgiye dayalı girdi cihazlarının ileri teknolojisi, dünya çapında en heyecan verici resim, film, özel efekt, moda ve tasarımlardan bazılarını yaratmak için kullanılmıştır ve iş kullanıcıları ile bireysel kullanıcılara kişiliklerini ifade edebilecekleri lider arayüz teknolojisini sunmaktadır..
Dünya çapında milyonlarca insan cep telefonlarını, medya tabletlerini veya dizüstü bilgisayarlarını kullanmak ve bireysel yaratıcılıklarını ifade etmek için kablosuz ve bataryasız basınç algılayan dijital kalem teknolojisini kullanmaktadır. Şirket, büyük pazarlarda faaliyet gösteren öncü imalatçılara da OEM çözümleri olarak ürünlerini sunmaktadır. Wacom’un Wacom feel IT teknolojileri olarak adlandırılan arayüz teknolojisi, stratejik ortaklara entegre bir çözüm olarak da sunulmaktadır. Tablet PC imalatçılarının çoğu, bu markanın üstün kullanıcı arayüzü deneyimini sunma konusunda güvenilirliğine ve sahip olduğu ileri düzey özelliklere güvenmektedir.


Wacom ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için http://www.wacom.com adresini ziyaret edebilirsiniz.