1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Donanımcı Array Solucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Yer
    Yeraltından
    Mesajlar
    837
    İtibar Gücü
    16

    Yılın En İyisi İçin 5 Aday



    Yılın En İyisi İçin 5 Aday

    Yılın son günlerinde birbirinden iddialı yapımlar piyasada boy göstermeye başladı. Bu yapımlardan muhtemelen en az birinin "En iyiler" ödülünü alması bekleniyor. Acaba hangisi? Gelin şöyle bir gözatalım:



    PES 2010

    Futbol tutkunları için PES'in yeri apayrıdır. Eleştiricilerin son yıllarda verdiği düşük inceleme puanlarına ve oyundaki yeniliklerin PES ruhunu gerilettiğine dair tartışmalara rağmen, Pro Evolution Soccer 2010 kesinlikle futbol meraklıları için yine vazgeçilmez olacak. 22 Ekim'de çıkan oyun kısa bir sürede Avrupa'da en çok satan oyunlar listesinin başına yerleşti.



    SIMS 3

    Electronic Arts'ın ve elbette ki Will Wright'ın dehasını sonuna kadar konuşturduğu Sims serisi, tamamen yenilenmiş ve geliştirilmiş haliyle oyuncularla buluştu. Sims 3, yılın en çok merak edilen oyunlarından biri olduğunu daha ilk haftasında 1.4 milyon kopya satarak gösterdi. Şimdi ise oyunun ilk eklenti paketi Sims 3: World Adventures büyük bir heyecanla bekleniyor. Paketin 16 Kasım'da satışa sunulması planlanıyor.



    Call of Duty: Modern Warfare 2

    Son yıllarda rastlanan ve içinde "Call of Duty" isminin yer almayan bir oyun listesi yok. COD serisi her ne kadar 2. Dünya Savaşı içeriğiyle ön plana çıksa da, Modern Warfare ile bir adım daha ileriye gitmeyi başardı. Artan beklentilere cevap verebilmek için proje süresini uzatan yapımcıları da bir telaş hali aldı. Call of Duty: Modern Warfare 2'nin mağaza ön siparişlerinde en pahalı oyun olması da büyük bir olasılıkla bu sebeplerden kaynaklanıyor.



    Dragon Age: Origins

    Bioware'in rol yapma oyunu Dragon Age: Origins, karmaşık ve uzun hikayesiyle türün meraklılarını daha çıkmadan oldukça heyecanlandırmıştı. Yapımcıların özellikle oynanış konusunda oldukça iddialı röportajları, oyunu daha da merak edilir bir seviyeye çıkardı. Neyse ki bu merak 3 Kasım'da son buldu ve Dragon Age: Origins mağaza raflarındaki yerini aldı. Oyun, "Yılın en iyi oyunu" ödülünün en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyor.



    Left 4: Dead 2

    Daha çıkmadan kimi ülkelerde yasaklanan, baştan sona sadece zombi avlamaktan ibaret olan oyunu çekici kılan etkenler belki kişiden kişiye göre değişebilir ama, değişmeyecek tek şey oyunun Kasım ayının en çok satanlar listesinin başında yer alacağı. 17 Kasım'da satışa sunulacak oyunun +15 yaş sınırı bulunduğunu unutmamak gerekiyor.

    Konu Solucan tarafından (03-11-2009 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Bundan İyisi Şam'da Kayısı...
    By msbmsb in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 20-10-2007, 15:12
  2. amerikada yılın fıkrası seçildi
    By x-man in forum KONU DISI
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 12-04-2007, 23:05
  3. Sizce yılın adamı kim olmalı?
    By dIsAstEr in forum KONU DISI
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 17-12-2006, 20:02
  4. Yılın Forumu
    By herbeswolf in forum Web Reklam
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 23-08-2006, 12:32
  5. Son 25 yılın en büyük 25 buluşu
    By ozan_1179 in forum Kullanıcıların gönderdiği haberler
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 19-04-2005, 17:27

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2