sunucu-barindirma-hizmeti-1024x352.jpg


Kurumsal firmalar için hizmet sağlayan Teknotel firması, özellikle yüksek mail trafiğine sahip ve yoğun bir şekilde web sayfası kullanımı gösteren firmalar için kurumsal hosting hizmeti sağlamaktadır. Firmalar tarafından bu hosting hizmetinin alınması için kurumsal bir şekilde vergi levhasına sahip özel veya tüzel şirketlerin başvuru yapması gerekmektedir. Bu tip firmalar için çok kullanışlı ve uygun fiyatlarla sunulan bu hizmet diğer hosting hizmetlerine göre daha üst seviyede bir standarda sahiptir. Teknotel firması üzerinden bu tip bir hosting hizmeti alınması sayesinde firmalar en üst seviyede teknik destek hizmeti alma imkanına sahip olarak istedikleri her an sorunları için çözüm ve hızlı bir şekilde düzenlemeler gerçekleştirebilirler.

7/24 Destek Sağlayan Kurumsal Hosting

Yoğun trafiğe sahip olan ve web siteleri çok işlek bir şekilde kullanılan işletmeler için Teknotel firmasının sunmuş olduğu kurumsal hosting servisleri hızlı bir şekilde teknik destek alınmasıyla ön plana çıkmaktadır. Bu hizmetlerinde Teknotel firması, müşteriler ve ziyaretçiler için web sitelerine kesintisiz ulaşım sağlarken işletmelerin e-posta trafiklerinde sorun yaşamaması için çalışmalar düzenlemektedir. Kurumsal bir kalite mantığı ile hareket eden Teknotel Firması işletmeler için sağladığı hosting hizmetlerinde haftanın 7 günü 24 saat boyunca destek sunarak herhangi bir sıkıntı oluşumunun hemen sonrasında ya da oluşum göstermeden çözüm arama yollarına gitmektedir.

Üst Düzey Sunucularda Kurumsal Hosting Hizmetleri

İşletmeler tarafından Teknotel firması üzerinden alınan kurumsal hosting hizmetlerinde işletmelerin web ve mail hesapları son teknolojilere sahip olan sistemler üzerinde saklanmaktadır. Bu sistemler HP Marka sunucular ile oluşturulmuş olan ve yüksek kalite arz eden güvenli veri merkezlerinde konumlandırılan; Linux ve Windows sunucularından oluşmaktadır. Yüksek güvenlikli ve sorunsuz veri tabanlarının desteklenmesi sayesinde bu hosting hizmetleri web sitelerinin güvenli ve hızlı bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır. Teknotel firması, sunduğu hosting sunucuları sayesinde işletmelerin kendilerine ayrılmış olan alanda tüm ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamaktadır. Kurumsal hizmetlerde hosting paketleri ile birlikte pratik kullanımlı plesk panel sunulmaktadır. Bu avantajlar için teknotel.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.