2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    Yuksek Rockım

    http://www.yuksekrockim.com adresinde yeni bir rock ve metal muzik portalı açıldı. yorumlarınızı katılımlarınızı bekliyoruz.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0
    Yuksek Rock'ım 3. Haftasında Syd Barrett'i Anıyor

    Yaklaşık üç hafta önce yayınına başlayan ve kullanıcılarından ve ziyaretçilerinden olumlu tepliker alan sitemiz üçüncü haftasında 7 temmuz 2006 tarihinde kaybettiğimiz Pink Floyd'un kurucusu Syd Barrett'i anıyor.

    Sitemize 7 temmuz 2006 tarihinde pankreas kanseri sonucunda hayatını gözlerini yuman bu çılgın çocuğun kısa bir biyografisi eklendi. Bu haftanın sitemizde öne çıkan haberi ise David Gilmour katkılı bedava Greenpeace şarkısı "A Time Comes" oldu. Şarkıyı

    Haftanın videosu bölmünde ise Pink Floyd'un ilk albümü "The Piper At The Gates Of Dawn"'dan Syd Barret imzalı "Mathilda Mother" imzalı şarkının videosunu ekledik. Bu şarkıda Syd, korkan ve annesinin anlattığı masaldan sonra ışığı söndürmesini istemeen bir çocuğu anlatırken en etkili ve şiirsel yazım tarzını kullanmıştır. Syd'in müzik kariyeri sona erdikten sora annesiyle yaşamaya devam etmesi 1991'de ölene kadar onun yanında olması çok ilginçtir.

    Editörlerimizden persus bu hafta albüm incelemeleri bölümünde Pink Floyd'un en bilinen albümlerinden birisi olan Dark Side Of the Moon albümünü kaleme aldı.

    Pink Floyd severlerin hoşuna gideceğini düşündüğümüz bu özel yayına ve daha fazlasına http://www.yuksekrockim.com adresineden ulaşabilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2