1 Bilgisayarı 40 Kullanıcı ile Paylaşın. SUNDE Network Terminali

Sunde NetworkTerminali 1 bilgisayarı 40 kullanıcının eş zamanlı ve bağımsız çalışmasına olanak sağlayan sisteme dönüştürür. Ana bilgisayarınıza uygulanacak sanallaştırma çözümleri ile bu sayı 100 lerce kullanıcıya kadar çıkartılabilir.Sunde NetworkTerminali detaylı bilgi için tıklayınız.
Sunde NetworkTerminali’nin çalışması için klavye, mouse ve monitör yeterlidir. Switch üzerinden ana bilgisayarınıza bağlayacağınız terminal ile ayrı bir bilgisayara ihtiyaç duymadan, bir bilgisayardan beklediğiniz özellikleri ekonomik yoldan karşılayabilirsiniz.
Sunde NetworkTerminali, bilgisayar ile kıyaslandığında %75 donanım maliyetinden, %85 bakım maliyetinden, %95 oranında da enerji maliyetinden tasarruf sağlar. Teknik veya yazılımsal bakım gerektirmeyen yapıya sahiptir ve yedeklerin silinmesi, virüs bulaşması gibi sorunları yoktur. Ayrıca bilgisayar gibi 250 Watt değil, sadece 5 Watt enerji tüketir.Sunde NetworkTerminali ürün avantajları için tıklayınız.
Ofisleriniz için, fabrikalar ve üretimhaneler için, eğitim kurumları için, radyasyonsuz olması sebebiyle hastaneler ve sağlık kurumları için işlevseldir.
SundeNetworkTerminali bir bilgisayardan beklediğiniz özellikleri karşılayabilmesine rağmen, bilgisayara kıyasla çok daha ekonomik, pratik ve güvenli bir çözüm olması sebebi ile işletme ve kurumlar için mükemmel bir çözümdür.
SUNDE Network terminal cihazları 64 bit işletim sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır.
Sunde NetworkTerminali, işletme veya kurumunuzun performanstan ödün vermeden, maliyet ve zamandan kar etmesini sağlar. Sunde NetworkTerminali Performans testi için tıklayınız.

Teşekkürler,
Y@KO Teknoloji

Yako Teknoloji | SUNDE Türkiye Distribütörü - Thin Client ve Network Terminali