aslında site oturmuş, fakat canlı değil. insanların ilgisini çekecek arayışlar lazım. sitenin kendine özgü havası olmalı. bunun için siteye makale, inceleme, test, vs yayınlayacak eleman lazım. bu konuda yönetimin birşeyler yapması gerekiyor diye düşünüyorum.

benim bir derdim yok, haberi yazar, başka haber için araştırma yaparım. ama teşvik yok, ben bile bazen haber yazmaktan sıkılıyorum. sitenin kökten yenilenmesi gerekli diye düşünüyorum, yanlış anlaşılmasın. ilgi çekici yenilikler lazım. sitenin durumundan memnun olabilirsiniz ama potansiyel artınca emin olun daha da mutlu olabilirsiniz.

dikkatinizi çekti mi bilmem ama siteye denetçiler bile neredeyse hiç girmiyorlar, sitenin aktif denetçilere, daha fazla editörlere, inceleme yapacak elemanlara ihtiyacı var diye düşünüyorum.

Saygılarımla...