1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Donanımcı Array Solucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Yer
    Yeraltından
    Mesajlar
    837
    İtibar Gücü
    16

    Smile ASUS Energy Processing Unit (EPU) Enerji Tasarruf Teknolojileri

    Çevre koruyucu üretim günümüzün en önemli konularından biri. Küresel kaynakların daha zor bulunur olması ve taleplerimizin dünyamıza yaptığı görünür etki düşünüldüğünde tüketicilerin yanısıra üreticilerin de mümkün olan her yolla çevreyi korumaya çalışması hayati önem taşıyor. Bunu gerçekleştirmenin en iyi yollarından biri çevreye duyarlı üretimden geçiyor. %80.23 CPU gücü tasarrufu sağlayan yenilikçi ASUS EPU teknolojisi bunun iyi örneklerinden biri.

    ASUS’un geliştirdiği EPU dünyanın ilk donanım temelli, istendiğinde devreye giren yeni nesil otomatik enerji tasarrufu çipi, gelişmiş VRM verimliliğiyle her yük altında, CPU güç kaynağını dijital olarak izleyip otomatik olarak ayarlayan yenilikçi bir güç teknolojisi kullanıyor. CPU akımını gerçek zamanlı ve otomatik olarak tespit eden EPU, tam bir kontrol sağlayarak en iyi güç verimliliğine ulaşıyor. Yüksek performans için yüksek güç sağlarken, düşük yoğunluklu programları çalıştırırken %80.23′e kadar CPU gücü tasarruf ederek çevre korumasına katkıda bulunuyor. Tasarruf edilen elektriği ve azaltılan CO2 miktarını gösteren yenilikçi AI Gear3 ile birleştirilen ASUS EPU %50′ye kadar artırılmış güç verimliliği sağlıyor.

    EPU 6 Engine, işlemcinin anlık kullanım durumunu sürekli gözetim altında tutup, işlemciye yalnızca gerektiğinde güç vererek otomatik enerji tasarrufu sağlayan EPU yongasının daha da geliştirilmiş halidir. Bu yeni EPU yongası ile ASUS P5Q Serisi, yalnızca işlemciyi değil, ekran kartı, bellek, chipset, sürücü ve fanın da güç ihtiyaçlarını gerçek zamanlı olarak kontrol ederek, maksimum enerji tasarrufu ve üstün verimlilik sağlar.
    Konu Solucan tarafından (12-12-2009 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Temel Bilgi Teknolojileri Muafiyet Sınavı
    By sena in forum KONU DISI
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 11-06-2020, 20:52
  2. agp bus teknolojileri
    By gokyuzu in forum PC Bilesenleri ve Genel Donanım Konuları
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 23-03-2007, 20:35
  3. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17-11-2006, 15:31
  4. ASUS N4L-VM
    By KC in forum Donanım Haberleri (Portal Haberleri)
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 22-04-2006, 00:05
  5. İp Kamera Teknolojileri
    By C@GL@R in forum Mobil Cihazlar
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 26-04-2005, 16:31

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2