HP tarafından daha önceden de üretilen dokunmatik monitörlere bir yenisi eklendi ancak bu seferkinde çok belirgin yenilikler bulunuyor.

Aslında bu cihaza yanlızca monitör demek biraz gereksiz çünkü bu cihaz içerisinde bir bilgisayar kasasıda bulunduruyor, kendi yetenekleri doğrultusunda internete bağlanabilen ve ağ üzerinden dosya alışverişi yapabilen DreamScreen çok kısıtlı bir yazılım desteğine sahip. Herhangi bir bilgisayar kasasına veya monitöre bağlanamayan cihaz dolayısıyla herhangi bir işletim sistemi için programlanmış yazılımlarıda desteklemiyor, firmaların DreamScreen için ayrıca yazılım üretmeleri gerekiyor.



HP yaptığı açıklamada bu cihazın komple bir bilgisayarın yerini tutamasa da daha pratik, hızlı ve şık olması açısından internette gezinmenin kolay yolu olduğunu belirtti. DreamScreen şuanda içerisinde facebook, hava durumu, çalar saat ve radyo uygulamaları bulunduruyor. Ekim ayında Amerika'da piyasaya çıkacak olan cihazın fiyatı modeline göre 249 dolar ile 299 dolar arasında değişiyor.