dolar kuru sitemizde diğer döviz kurları da olmakla beraber özellikle dolar yorumları üzerine yoğunlaşarak ülkemizde ve dünyada en çok kullanılan yabancı para birimi olan doların nabzını tutmaya çalışıyoruz. Dolar ve dolar kuru hakkında birçok söylenebilecek söz varken yazımızı sitemizden devam edecek üzere kısa tutmaya çalışıyoruz.



Dolar özellikle geçtiğimiz son yüzyılda birçok ülke tarafından kabul görmüş bir para birimidir. Şuan dünya üzerindeki ülkelerin birçoğu merkez bankalarında gerektiği anda kullanılabilmek üzere dolar rezervi bulundurmaktadırlar.
dolar kurunubirçok değişken belirlemekle beraber genel anlamda dünya üzerindeki ekonomi piyasasının gidişatıyla beraber dünyanın tüketici anlamında süper yiyen süper gücü ABD'nin durumu dolar kurunun yönünü tayin etmektedir. Yatırımcıların takip ettiği birçok kaynak olmakla birlikte bu kaynakların güvenilirliği de her geçen gün daha fazla sorgulanmaktadır. Önemli olan kitlesel hatalara düşmeden doğru bireysel kararlar verebilmektir. Bu noktada birçok kaynağın irdelenmesi ve uygun olan kararın verilmesi gerekir.

Dolar ve dolar kuru hakkında bugün söylediklerimiz yarını tutmayabilir. yarın söylediklerimiz bugünü doğrulamayabilir. Dolayısıyla takip etmemiz gereken koca bir dünya ve bu dünyanın üretimi/tüketimi sonucu gelişen ve değişen piyasalar var. Keyifli forumlar

http://www.dolarkuru.net