Arkadaşlar bu sistem bizim içn çok önemli. çünkü ödeme yapan ve kazanadıran sistemlersen.
kazancınız tamamen size kalmış. eğer buxto ile para kazanmak isterseniz
size hergün 10 dolar alırsınız ve ayrıyetten 2 ayda 1 de toplu 1000 dolar kazanırsınız diyorum ve bunu da size ıspatlıyorum.
buxtoyu aranızda duyanlar ve hatta kazanç elde edenler vardır. onlar iyi bilirler bu sistemi.
sistem nasıl işliyor.
Sıkı durun arkadaşlar, benim en çok ilgilendiğim yöntem budur. çünkü bu yöntemden eğer isterseniz hergün 10 dolar elinize canlı olarak alabileceğiniz nitelikte bir proğram. çünkü bu sistem 10 dolara ulaştığında paranızı hemen alabileceğiniz sağlam bir yöntemdir. ve eğer isterseniz hergün 10 dolar gelir elde edebilirsiniz.


Sizlere yeni kurulan bir programı tanıtmak istiyorum. Bux.to üye olduktan sonra "Surf Ads"bölümündeki reklamlara tıklıyoruz. Her tıklama sonucunda bir popup penceresi açılıyor ve sizden 30 saniye o sitede kalmanız bekleniyor. Tıklanan her reklam sonucundabux.tosize $0.01 ödeme yapıyor. Bu tarzda çok fazla program mevcut web üzerinde, bux.to digerlerinden farkı üye yaptığınız kişilerin her reklam gösteriminden yine $0.01 kazanmanız. Alt üyenizin kazancının yüzde yüzünü alıyorsunuz.

Örnek verecek olursak bir gün içinde 30 reklama tıkladığınızı düşünelim 0.30 $

50 alt üyeniz varsa ve onlar da gün içinde 25 kere reklamlara tıkladıklarında kazancınıza günlük 12.5 $ daha eklenmiş oluyor.

Bu şekilde aylık kazancınız 364 $'a kadar çıkabiliyor. Alt üye sayınız arttığında kazancınız diğer programlara göre katlanarak ilerleyecek. Çünkü yazımın başında da söylediğim gibi alt üyelerinizin kazancının yüzde yüzünü alıyorsunuz.Bux.To ile canlı para kazan (Resimli Anlatım)

Bux.to 2007 yılının Haziran ayında servis vermeye başlayan ve yaklaşık 700000 (Evet 700 Bin) üyesi olan bir "Paid To Click" sitesi. Bux.to'un çalışma sistemi tamamen Tıkla kazan sistemi esasına dayanıyor.

Siteye üye olunduktan sonra, kayıt olduğunuz mail adresinize (Onay maili geldiğinden doğru e-mail adresi verilmelidir) gelen aktivasyon linkine tıkladığınızda hesabınız aktif hale gelir ve o andan itibaren para kazanacaklar listesine adınız yazılır.

Üyelik işlemi nasıl yapılır? Üyelik aşağıdaki resimdeki gibidir
BURADAN ÜYE OLUN










Üyelik işlemini tamamladıktan sonra siteye "Login" bölümünden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparsınız.

BUX.TO'ya üye olmak için TIKLAYIN. 700 Bin kişi yanılıyor olamaz... Açıklamaların tamamı için devam edin.

"Surf Ads" bölümüne tıkladığınızda aşağıdaki resimdeki gibi "gri renkli" başlıklar göreceksiniz.
Her bir reklam tıklandığında yeni bir sayfada açılır ve 30 saniyelik geri sayım başlar. 30 saniyenin sonunda aşağıdaki gibi bir işareti gördüğünüzde o reklam için işlem tamamlanmış ve paranız hesabınıza geçmiş demektir.

BURADAN ÜYE OLUN

Günde yaklaşık 8-10 reklam çıkar ve reklamlar 24 saatte bir yenilenir (Hergün belirleyeceğiniz bir saatte siteye girmeniz reklamları görmenizi sağlar)

Bux.To da diğer pek çok site gibi PayPal'la çalışır ve hesabınızdaki meblağ 10 USD olduğu andan itibaren hesabınızda biriken parayı çekme hakkınız doğar. (Bence ilk 10 doları hemen çekin

Referans sistemi de kazancınızı katlamanızı sağlayacak önemli bir etkendir.

Siteye üye olduğunuz anda $0,05 üyelik bonusundan da hemen yararlanabilirsiniz

BUX.TO'ya hemen üye olmak ve üyelik bonusunu kapmak için TIKLAYIN.

BURADAN ÜYE OLUN

HEMEN ÜYE OLUN SİZ DE KAZANMAYA

not: buraya kadar anlatılan sadece günlük kazançlarınız içindir. bu yöntemle 2 Ayda bir 1000 ytl extradan kazanmak için ve diğer tüyolar ve kolaylıklar için bana ulaşın.
futbolik2008@hotmail.com