İyi yapılandırılmış CB ürünü - %69 Komisyon İştirakı ŞİMDİ KATIL!




Merhaba arkadaşlar,

Sizlere kendi ürünüm olan Password Resetter ile aramıza katılmanın müthiş fırsatını teklif etmek istiyorum. Şu anda bir yıldan fazla süredir piyasada ve piyasaya çıktığından beri istikrarli sonuçlar gösteriyor. İştirakçilerimiz ve müşterilerimiz için her zaman en iyi menfaatlere sahibizdir ve bu yüzden yıllar boyu ürünümüzü geliştirdik. Ana sayfamız üzerinde çalıştık ve yeni bir lisans seçenegi olan (Corporate Licance) Kurumsal Lisansı tanıttık ve sürüm 1.1’i çıkartarak çekirdek ürünümüzü geliştirmeye çalıştık.






İşte teklifimiz burada. Her iki lisansimizin da %69 komisyonunu öneriyoruz.

- Personal Edition 34.99$
- Corporate Edition 89.99$


Harika olan şey, özellikle yazılım ürünlerinden bahsederken, para iade oranının oldukça düşük olmasıdır. Tüm bir yıl boyunca %5’ten fazla olmayan para iadesi oranına sahibiz.

Satışların %93’ü iştirakçilerimiz tarafından yapıldı. Umarım içinizden de arkadaşlar, ürünümüzü tanıtmak için aramıza katılır. Lütfen, tanıtımınız için daha fazla materyal bulabileceğiniz, Affiliate Section (İstirakçiler Bölümü) kısmına göz atın.

İstirakçiler | PasswordResetter.com

Ürün sayfamız:

Windows XP, Vista ve 7 için Şifre Kurtarma Yazılımı! | PasswordResetter.com

Nisan ayı için sonuçlar muhteşemdi. Neredeyse 875 kopya satıldı. Ürünün mevcut artışı 48.71’dir ve satışların %93’ü iştirakçilerimiz tarafından yapılmıştır.

Mayıs ayı için toplam sonuçları kontrol edin:





Aylık ve haftalık satışlarımız:





Para İadesi Oranı oldukça düşüktür ve Mayıs ayı için geri ödemeleri de içeren toplam < %5’tür.





Öyleyse, bu muhteşem para kazanma şansını kaçırmanız için hala bir neden var mı?
Kampanyanıza şimdi baslayın ve iyi miktarda bir gelir elde edin. Ürün bir buçuk yıldır sürekli artmakta ve geçen her gün daha da artıyor.
Türkiye’den birçok iştirakçi iyi miktarda gelirler elde etmekte ve bu iştirakçiler bizim EN İYİ satıcılarımızdır, ürün, Google Adwords (Belgeleri) ile bir çılgınlığa dönüşüyor.

Eğer aklınızda daha fazla soru varsa, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.




İyi yapılandırılmış CB ürünü - %69 Komisyon İştirakı ŞİMDİ KATIL!