7 sonuçtan 1 ile 7 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Sahtekar msi .. Sakin msi ürünü almayin

    MSI ÜRÜNLERİNDEN ALMAYINIZ…MAĞDUR OLURSUNUZ…
    Merhaba Arkadaşlar.Siz siz olun sakın MSI markalı ürün almayın, bozulursa cebinizden ödersiniz, garanti dedikleri para tuzağı....
    Bilgisayar ürünlerinden almadan önce markaların teknik servis ve garanti olaylarını araştırın garanti dandik mi yoksa gerçekten garanti ediyormu bakın, benim gibi hata yapmayın.
    Benim başımdan geçen ibretlik gerçek bir MSI hikayesi:
    MSI dan yaklaşık 8 ay önce aldığım notebook bilgisayarım arıza yaptı ve teknik servisine yolladım. Garantisi 2 yıllık ve henüz 8 ay geçmişti, o yüzden garanti kapsamında yapılması için MSI yın teknik servisi ANKO BİLGİSAYAR a (zaten sadece 1 tane teknik servisi var) gönderdim..bana power jack in içerden kırılmış olduğunu ve 65 dolar artı kdv ödemem gerektiğini söylediler. Ben kabul etmediğimi şu açıklamamla ANKO BİLGİSAYAR a bildirdim : Bilgisayarı yere düşürmedim, bilgisayar herhangi bir darbeye maruz kalmadı, zira böyle birşey olsa dışarda bir eğiklik falan olur, su falanda dökmedim dedim. Ayrıca bilgisayarı alırken o kırılan power jack girişinin hatalı üretilmiş(çatlak vs) veya kalitesiz çabuk kırılan birşeyden üretilmesinden ötürü kırılmış olabileceğini söyledim. Karşıdaki SEVCAN isimli hanımefendi benim zorlamamla kırıldığı konusunda ısrar etti ve ödeme yapmayacaksam bilgisayarı geri yollacaklarını söyledi. Ben de cevaben adaptör kablosunun tek bir şekilde oraya takılabileceğini ve 2. yada 3. bir takış şekli olmadığını söyledim.Bana nasıl zorladığımı açıklamasını söyledim.Zorlamışssınız dedi SEVCAN hanım başka birşey demedi.Ben de "oraya çivi kalem bıçak vs sokmadım ki zorlayayım dedim".Oraya bilgisayar çalışsın diye adaptör fişini takmaktan başka birşey yapmadığımı söyledim.
    Daha sonra MSI yın İstanbul daki Türkiye ofisini aradım. Ordan bana tekrar ANKO BİLGİSAYARI aramamı ve oranın müdürü YÜKSEL bey ile görüşmemi söylediler. Onunla görüştüm ve bana iki tür müşteri olduğundan bahsetti. Mealen biri kaz gibi söyledikleri ücreti ödeyen diğeride benim gibi hakkını arayan. Ben tabiki onun için hakkını arayan değil sorunlu bir müşteriydim. Benden bilgisayarla ilgili bilgileri aldıktan sonra beni arayacaklarını ve arızanın garanti kapsamı içinde yapılıp yapılmayacağını bildireceğini söyledi. Tam 2 gün geçti arayan soran yok. Ben aradım, adam(YÜKSEL bey) karşıma çıkamadı ve sekreteri beni SEVCAN hanıma bağladı, o ilk konuştuğum müşteri dostu(!) hanıma. Bana ücreti ödeyip ödemeyeceğimi sordu tekrardan. Ve hayır dedim. Ayrıca benim ödeme sebebim olarak Kore deki MSI yın power jack kırığını müşterinin ödeyeceğini emrettiğini,söyledi hanımefendi.Bende burası KORE değil TÜRKİYE dedim. Ve benim MSI HAZRETLERİNİN buyurduğu herşeyi kabul etmeyeceğimi hakkımı yasal olarak arayacağımı ilettim. SEVCAN hanımın şirketteki görevi müşterilere ücreti bildirmek ve itiraz edilirse kavga etmek galiba.
    Daha daha sonra tekrar MSI yın İstanbul daki Türkiye ofisini aradım. Durumu anlattım ve ANKO BİLGİSAYAR ın müdürünün(YÜKSEL bey) durumundan bahsettim. Beni ordan ALP isimli bir beyefendi ile görüştürdüler. Durumu anlattım ve bana döneceğini söyleyerek telefon numaramı aldı. O gün beni aradı ALP bey ve bilgisayarımın arızasının GARANTİ KAPSAMINDA ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI SÖYLEDİ. Ben de kendisine teşekkür ettim. O konuşmamızın üzerinden 8 gün geçtikten sonra bilgisayarım yapılmamış yani arızalı halde bana geri geldi. İçinde iki tane teknik servis iş emri kapanış formu vardı: birinde SEVCAN hanımın diğerinde FATOŞ ve SEVCAN hanımın bu belgeleri hazırladıkları yazıyordu.1. formun üzerinde ücretli şıkkı 2. sinde ise garantili şıkkı işaretliydi. 2. formda garantili şıkkı işaretli olmasına rağmen bilgisayar tamir edilmemişti. Tam bir komedi, garanti kapsamındaysa arıza niçin tamir etmiyorsun.Ve üzerlerinde ücreti ödemeyi reddettiğimden iade edildiği yazıyordu.
    Bu görüşme faslı vs aşağı yukarı 15 gün sürdü.Bilgisayarı haziranın 1 inde yolladım 27 sinde elime tekrar arızalı olarak geçti.
    Vesaire ben hakkımı tüketici olarak yasal olarak sonuna kadar arayacağım ama dilim öyle bir yandıki bir daha asla MSI dan çöp dahi alırsam ALLAH belamı versin.. Sizede tavsiyem sakın almayın.. Benim önceki notebook um HP idi.Şimdi onu kardeşim kullanıyor.2 kez arızaya gitti, birinde anakart değişti diğerinden wireless dalgası , bırakın benden para almayı, kapımdan aldırdılar bilgisayarı tekrar kapıma bıraktılar.. bu MSI RESMEN süründürdü beni. MSI benden anakartın bir parçası için 65 dolar artı kdv istedi. Zira versem dahi o parça yüzde yüz tekrar kırılacak eminin. Onu bildikleri için bence para istiyorlar..yani yapım hatası var orada..
    Bu bakkal zihniyetli eski kafalı sahtekar esnaf anlayışına karşı sizleride mücadeleye çağırıyorum arkadaşlar, zira ancak böyle elde edebiliriz Türk halkı olarak haklarımızı... Özet olarak MSI a işiniz düşmesin, sizi mağdur etmeleri yetmezmiş gibi bir de telefonda süründürürler. O yüzden bence hiç MSI ürünü almayın başınız ağrımasın. Ben bunu duyurmak için elimden geleni yapacağım, zira ümidim benden başka mağdur vatandaşlarımızın olmaması..Elin KORE lisi gelip burda biz TÜRK leri başka TÜRKLER in eliyle düdüklüyor..
    Sizinde böyle sorun yaşadığınız firmaları ifşa etmeniz çok iyi olur bence hem dünyevi hem de manevi açıdan kazancımız olur kişisel ve toplumsal olarak..
    Gelişmelerden sizleri burada haberdar edeceğim, burdan takip edebilirsiniz...
    Bu arada bu ürünü NT MAGAZALARI ndan almıştım. Hiçbirşey yapmadılar. Üreticinin tarafını tuttular diyebilirim bir bakıma..
    Aşağıda benim email adresim telim ve MSI dan aradığım telefon numaraları var..
    benim email : sobre7mar@yahoo.com




    MSI İstanbul tel : 0216 456 99 71-70
    ANKO BİLGİSAYAR (MSI yın tek,biricik teknik servisi) : 0216 371 12 00

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0

    Thumbs down

    sen git notebooka hasar ver sonra git hatalı üretilmiş garantiden yapın de. adamlar bu halde kabul etmişler sen bir de hakaret üstüne hakaret saydırmışın, sen dua etde adamlar sana hakaret davası açmasın ondan sonra vurursun kafanı yandaki gibi duvara

  3. #3
    Donanımcı Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Yer
    İstanbul / Anadolu
    Mesajlar
    895
    İtibar Gücü
    18
    Ordan bana tekrar ANKO BİLGİSAYARI aramamı ve oranın müdürü YÜKSEL bey ile görüşmemi söylediler. Onunla görüştüm ve bana iki tür müşteri olduğundan bahsetti."" Mealen biri kaz gibi söyledikleri ücreti ödeyen diğeride benim gibi hakkını arayan.""
    Bakın bu cümleleri kullanan bir şirket var ortada, kesinlikle kullanıcı suçlu olamaz, tamam hasar vermiş olabilir ama vermedim diyor adam, vermişse bile böyle bir cümleyi kullanmaları bile ortaya neler koyuyor. Farklı açılardan bakın, bende arkandayım. Philipsten sonra MSIde kara listeme eklendi. (HP Servisini o kadar iyi bilmezdim o ayrı.)

  4. #4
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0
    Alıntı x3uqm4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın bu cümleleri kullanan bir şirket var ortada, kesinlikle kullanıcı suçlu olamaz, tamam hasar vermiş olabilir ama vermedim diyor adam, vermişse bile böyle bir cümleyi kullanmaları bile ortaya neler koyuyor. Farklı açılardan bakın, bende arkandayım. Philipsten sonra MSIde kara listeme eklendi. (HP Servisini o kadar iyi bilmezdim o ayrı.)
    ben hiçbir firma yetkilisinin böyle bir şeyi müşterisine söyleyeceğine inanmıyorum, siz olsanız der misiniz yaw? belli ki ortada bi karışıklık var neden bu kadar uzatılmış bu konu anlamadım. philips'i bende sevmem, ama kimseye de almayın diye bir şey demem.

  5. #5
    Donanımcı Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Yer
    İstanbul / Anadolu
    Mesajlar
    895
    İtibar Gücü
    18
    Bence "almayın" demelisin, ki biraz zarar yaptıklarında hatalarının farkına varabilmeliler.

  6. #6
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0
    Alıntı x3uqm4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence "almayın" demelisin, ki biraz zarar yaptıklarında hatalarının farkına varabilmeliler.
    benim kötü şeyler yaşadığım bir firma ile başka biri çok iyi şeyler yaşamış olabilir ya da benim sevmediğim bir ürünü, bir başkası çok beğenebilir. sonuçta firmalar hakkında bir çok şikayet var internet'te, ancak halen ürün satıyorlar. birinin almayın demesiyle zarara uğrayacaklarını düşünmüyorum. ben almam ve bir müşteri kaybederler olan o olur.

  7. #7
    Donanımcı Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Yer
    İstanbul / Anadolu
    Mesajlar
    895
    İtibar Gücü
    18
    Haklısın decayo fakat bir kişi gidip iyi sandığı bir firmadan bir ürün alabilir ve hüsrana uğrayabilir önceden uyarmak daha iyidir, yoksa tüketici zarara uğrayacak. Böyle olmasındansa bilmeyen kişilerin almaması daha uygun olur ama firmadan daha önce bir kaç ürün almış ve memnun kalmış kişiler için bu sözler geçerli değildir bence ;)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Alpella 3gen ürünü aslında yamuk değil mi?
    By sosyapyedir in forum KONU DISI
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 13-09-2008, 17:02

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2