Sizlere tanıtmak istediğim sistem
coingeneration.com
Coingeneration sizin bilgisayarınız açık olduğu sürece para kazandırır. İlk üyelikte bedava Thread'iniz var aktivasyonunu yaparsaniz. 30 dolar havadan para kazanırsınız. Para çekmek için 30 gün beklemenizede gerek yok. Günlük olarak çekebilirsiniz.

Coingeneration Nedir ?

Coingeneration bir bilgisayar programıdır. Yapmanız gereken tek şey programı indirip kurmak sonra program arka plan da çalışıp size para kazandırır

Coingeneration İle Ne Kadar Kazanabilirim ?

Coingeneration'a üye olduktan sonra ilk Thread bedava hediye ediliyor. Buda günde 1 dolardan ayda 30 dolar gelir anlamina geliyor. Bedava Thread'inizi aktive etmek için Cep Telefonu aktivasyonu gerekiyor. Eger Aktivasyon uzarsa Support'dan Ticket açabilirsiniz. Sonra sistemi beğenirseniz Thread satin alabilirsiniz. 1 Threads 50 $ . 1 Threads size günde 1 dollar kazandırır ve 1 yıl boyunca size kazandırmaya devam eder . Yani 50 $ Karşılığında Aldığınız Threads Size 1 Ayda 30 $ Öder . 50 Gün Sonra Paranızı Çıkartır Ve yıl sonuna kadar size 365 dolar kazandırır. .

Birden Fazla Threads Almam Mümkün mü ?

Evet, Sistem size birden fazla Threads alma imkanı sunar. Tablodada görebileceğiniz gibi istediğiniz kadar Threads alma imkanınız var.

Ödemeler Nasıl Ve Kaç Günde Yapılıyor Minimum Ödeme Kaç ?

Ödemeler minimum 1 $ dolllardır. Ödemeler anlık yapılır istediğiniz zaman anında hesabınıza geçer. Ödemeler Payza, Paxum , Perfect Money ve Banka Hesabınıza yapılır.

Üye ol:

coingeneration.com