Mobil kullanıcılar için çoklu görev yürütme: AOC, taşınabilir monitörü sunar
Amsterdam, 16 Ekim 2014 – Daha yüksek verimlilik için daha fazla alan: AOC, netbook, notebook ya da diğer taşınabilir bilgisayar kullanıcılarına yönelik son derece çok yönlü bir monitör sunuyor. 43.9 cm (17.3″) ekranı ile myConnect E1759FWU, daha fazla çalışma verimliliği için ek ekran alanı yaratıyor. Monitörün USB 3.0 uyumluluğu, ekstra hızlı şarj ve mükemmel görüntü kalitesi sağlıyor. Tek kelimeyle pratik: tek bir USB kablosu hem veri transferini hem de güç kaynağını sunuyor. Bu monitör hafiflikte şampiyon- çabuk kurulur ve yanınızda kolayca taşınır.

Zahmetsizce yanınızda taşınabilen ek ekran alanı: AOC E1759FWU
İş kullanıcıları için mükemmel yol arkadaşı
myConnect E1759FWU, mobil kullanıcılara anında çifte monitör kurulumu sağlıyor. Bu sayede, iş kullanıcıları ofis dışında çalışırken kapsamlı bir çalışma ortamı kurabilirler. Monitörün sadece 1.28 kiloluk ağırlığı, aynı zamanda da süper ince tasarımı bu monitörü iş ya da eğlence amaçlı seyahatlerde mükemmel bir yol arkadaşı kılıyor. Müthiş taşınabilirliğine rağmen, myConnect E1759FWU, yaklaşık olarak bir A4 kağıdının büyüklüğüne eşit 43.9 cm’lik (17.3″) ekranıyla da etkiliyor. Dahası, kullanıcılar ek ekranda müşterilerle rahatça bilgi paylaşabildikleri için bu monitör, pek çok iş ortamında kolaylık sağlıyor. Bu ultra taşınabilir hafif ekranın taşıma kolaylığı ve güvenle saklanması için koruyucu bir kılıf da teslimata dahil.
Eşi benzeri görülmemiş düzeyde çoklu görev yürütme
Daha da fazla rahatlık için, monitörün ayağı döndürülebilir, böylece monitör manzara ve portre modu arasında kolayca geçiş yapabilir (pivot) – bu da masa sunumları, belge görüntüleme, metinler ya da e-posta programları için son derece kullanışlıdır. Monitör ayağı kullanılmadığında, depolama için pratik bir şekilde düzgünce katlanıp kaldırılabilir. myConnect E1759FWU’nun kullanımını daha da kolaylaştırmak için, monitör parlaklık, kontrast ve güç ayarlarının kontrolünü kolaylaştıran akıllı yazılımla donatıldı. Monitörün USB bağlantısı sayesinde, tam altı USB ekranı bağlamak mümkün – böylece notebook kullanıcıları için eşi benzeri görülmemiş bir çoklu görev yürütme düzeyi sağlıyor.
Tüm işlevler için tek kablo
myConnect E1759FWU monitörü, çok sayıda kablo taşıma ihtiyacını ortadan kaldırmak amacıyla, hem veri transferi hem de güç kaynağı için sadece bir USB 3.0 kablosu gerektirir. Bu da cihazın sadece 10 vatlık çok düşük bir enerji tüketimi sayesinde mümkündür. Ayrıca 5 GB veri bant genişliği sunan USB 3.0 desteği, daha hızlı şarj eder ve olağanüstü görüntü kalitesi sağlar
myConnect E1759FWU Kasım 2014’ten itibaren KDV dahil 199 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile piyasada bulunabilecek.
Yüksek çözünürlüklü görselleri buradan indirebilirsiniz: Index of /AOC/E1759FWU