Oyun performansını uç noktaya taşımak

144 Hz’lik, GPU senkronizasyonlu yenileme ve 1 ms’lik tepki hızı ile 27 inçlik yeni Philips monitör, sıkı ve rekabetçi oyuncular için oyun deneyimini yeniden keşfediyor.


MMD, NVIDIA G-SYNC teknolojisine sahip
144Hz Oyun Monitörü 272G5DYEB
Amsterdam, Hollanda – 14 Ekim 2014: Lider teknoloji şirketi ve Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, gerçek oyun tutkunları için harika yeni bir monitor sunuyor: NVIDIA G-SYNC özellikli 27 inçlik Philips 272G5DYEB ekran. 144 Hz’lik yenileme hızına sahip bu ekran, ekran içeriğini standart bir monitöre kıyasla yaklaşık iki buçuk kat daha sık güncelliyor. Yenilemeyi GPU’nun kontrol etmesine olanak vererek, standart yenileme hızlarına sahip ekranlarda bulunmayan kritik görüntüleri de içeren ultra pürüzsüz bir görüntü hareketi sağlıyor. Böylece oyuncular nesnelere daha doğru şekilde hedef alabilirler – ve oynadıkları oyunu bir üst seviyeye taşıyabilirler.
NVIDIA G-SYNC – çığır açan ekran teknolojisi
Standart bir monitörle oyun oynamanın yarattığı zorluklardan biri, en azından ciddi oyunseverler için, nesneleri ekranda bir yerden diğerine bir anda atlıyormuş gibi gösterebilen düşük kare hızıdır. NVIDIA G-SYNC chipseti, kendileri kadar sıkı ve hızlı oyun oynayabilen bir ekran arayan oyunseverler için tasarlandı. Philips NVIDIA G-SYNC, gelişmiş grafik desteği sayesinde deneyimli oyunseverlerin keskin ve hızlı tepkileri için son derece uygun. Ekran görüntüsünü saniyede 144 defaya kadar yeniden çizerek, nesnelerin bir yerden diğerine atlama olasılığını azaltır ve doğru hedef almayı kolaylaştırır.
G-SYNC’in devrim niteliğindeki performansı, ekran yenileme hızının Grafik İşletim Ünitesi’yle (GPU) senkronize edilerek sağlanır, bu da temel olarak ekran güncellemelerinin zamanlaması konusunda kontrolü GPU’ya verir. Monitör yenileme hızı, GPU tarafından iletilen kare hızına sürekli uyarlanır. Bu da gerçekten de sürükleyici oyun deneyimini engelleyen kırılmayı ve tutukluğu ortadan kaldırır. Ayrıca içeriğin gecikmesini de büyük oranda azaltır. Sonuç olarak, sahneler anında belirir, nesneler büyüleyici bir keskinlik ve netlikte oluşturulur, ve oyun baştan sona super pürüzsüz bir hal alır. Kısacası, rekabeti seven oyunseverlere gerçek bir rekabet avantajı sağlar.
Geniş 27 inç ekran, 1ms GTG tepki süresi ve Full HD desteğiyle, oyuncular bu yeni ekrandan keskin, parlak renklere ve üst düzey içerik reprodüksiyonuna sahip büyüleyici bir görüntü bekleyebilirler.
Üstün hızda bağlantı
NVIDIA G-SYNC’li Philips 272G5DYEB ekranı gibi güçlü ve duyarlı bir kit ile, PC ve ekran arasındaki bağlantının beklentileri karşılaması gerekir. Bu yeni oyun ekranı PC bağlantısının performans açısından asla bir tıkanma noktası olmamasını sağlıyor. Mükemmel performans ve sıfır gecikme sayesinde, DisplayPort teknolojisi, oyunseverlere G-SYNC ekranının eşsiz performasına yakışan yüksek hızlı görüntüleme ve yenileme oranları sunuyor. DVI standardından daha iyi bir performans sunuyor, uzunluğu 15 metreye kadar uzanan kabloları ve saniyede 21.6 Gbps veri transfer oranlarını destekliyor. USB 3.0 portları – USB 2.0 standardından yaklaşık 10 kat daha hızlı bir şekilde - kullanıcıların hızlı USB transferinden yararlanmasını sağlıyor. Ekran, içeriğin mobil bir cihazdan aktarılmasını sağlayan MHL’i de destekliyor. Bütün bu konektivite tercihleri, yeni Philips ekranı sadece oyunlar ve filmler için değil, aynı zamanda genel ofis ve ev kullanımı için de müthiş bir seçim kılıyor.
NVIDIA G-SYNC’e sahip yeni Philips 272G5DYEB monitör, 2014 Ekim sonundan itibaren KDV dahil 1199 USD önerilen fiyatı ile piyasada bulunabilir.
Teknik Özellikler –NVIDIA G-Sync’e sahip 144 Hz’lik Philips Ekranı
LCD panel tipi, ölçüsü TFT LCD, 27 inç
Arka aydınlatma teknolojisi W-LED
Panel ölçüsü 27 inç / 68.6 cm
Maksimum çözünürlük 1920 x 1080 @ 144 Hz (DP)
Görüntüleme açısı 170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10
Parlaklık 300 cd/m²
Renk sayısı 16.7 m
Konektivite Sinyal Girişi: DisplayPort 1.2, 4 x USB 3.0 with 1 x hızlı şarj
Ayak Yükseklik ayarı: 150 mm
Pivot: 90°
Sağa sola dönme: -/+65
Eğilme: -5/+20°
Sürdürülebilirlik Çevre ve enerji: EPEAT Silver, RoHS, kurşunsuz, cıvasız
Geri dönüşümlü ambalaj malzemesi: 100%
Uygunluk ve standartlar Düzenlemeye ilişkin onaylar: BSMI, CE İşareti, FCC B Sınıfı, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TUV Ergo, TUV/GS, cETLus, WEEE
Yüksek çözünürlüklü görselleri buradan indirebilirsiniz:
Index of /Philips/272G5DYEB