Firmamızın adı Redex Red. RedeX red şirket kuruluşu kağıt üzerinde İngilterede kurulmuştur.Şirket sahibi Ukraynalıdır.Şirketin ağırlıklı müşterileride Ruslar ve Ukraynalılardır.Şirket kurulurken hyip tarzı kurulmamış BİTCOİN Wallet firması olarak kurulmuştur.Sermaye toplamak için ise (Hyip-network-TİTAN ( türk adıyla)-Saadet Zinciri( türk adıyla))tarzında bir oluşum içine girmiştir. Yatırımları uzun vadede devam edebilen ve uzun vadede kazandıran bir sistem oluşturulmuştur.

Sistemde hiç bir ürün satışı gerçekleşmemektedir.Bir kotanızda yoktur. Devamlı ve sürekli ödeme yapacağınız bir kuralıda bulunmamaktadır.Sistem tamamen Referans getirerek devam eden ve kazandıran bir oluşumdur.Diğer benzer firmaların aksine bu sisteme giriş ücreti 0.005 btc dir.Yani Türk lirasıyla bugün 17-18 lira seviyesindedir. En önemlisi bu ücreti bir kere cebinizden ödüyor olmanızdır.

PEKİ BU PARAYI NEDEN ALMAKTADIR?

Arkadaşlar sistem bu parayı size hem kazanç kapısı olarak hemde daha önceden de belirttiğim gibi firmanın wallet kısmında hesap açıyor olmanızdan vermektedir.Yani türkiyede Banka hesabı açarken 5-10 lira yatırarak bir banka defteri almanız gibi düşünebilirsiniz.Ama sistemin devamlılığını sağlamak için birbirine kazanç sağlayan üyelerin bulunduğu bir sistem haline getirmesi için verdiğiniz bu ücretle sizi 1.kademe olan bir paket satın almaya itiyor. Çünkü bu paketle birlikte sürekli büyüyen bir referans zincirinin başına geçecek olmanızdır.(1 kademe ücreti 0.005 btcdir)

PAKETLER NELERDİR?

1 PARTNER (1. KADEME)

ÜCRET: 0.005 (işte burda ilk yüklediğimiz ücretle bu paketi alıyoruz)

KADEME : Sistem bu bölümde sizden 5 kademeli bir pramit kurmanızı istiyor.Yani;
liAQYL.jpg
bu şekilde bir şemayı kuruyor.Sistemde kim üyeniz kim nerede bulunuyor görebiliyorsunuz.Ve bu şekilde 62 kişilik şema kurulduktan sonra en altta 32 kişilik bir seri referans oluşuyor.

1.PARNER SINIRI: 62 kişi

KAZANÇ: 0.16 BTC (Sistem bu ücreti her referansın ödediği ücretin yarısını sizin havuzunuza göndermeye başlıyor.62 kişi tamamlandığında 62 * 0,0025 = 0,155 btc olarak yatırıyor.Artık bu para sizin.İster cüzdana çekersiniz ister çekmezsiniz.
Şimdi Sizin sorunuz şu olabilir; Sen bize kazanç 0.16 btc demiştin neden az ?
Arkadaşlar sistem 1.PARNER bölümünü tekrardan devam ettirmek için kesinti yapıyor. Yani sizi sisteme bir defa daha ücretsiz sokmuş oluyor.Size 1 bölümde kazanç olarak 32 katını zaten ödüyor.Burada bir zarar etmemiş oluyorsunuz.Hatta kardasınız.Ve bu kar devam ediyor .

Şöyle düşünün ben burda bir kişinin kazancını anlatıyorum.Siz hak edip aldınız, ya sizin altınızdakiler? Onlarda bu 0.155 alacaklar aynı şekilde sistem en yeni üyelerin gelmesiyle sürekli büyüyor. Bu sistemin ROİ süresi takıma bağlıdır. 3 aydada yapabilirsiniz .3 günde de yapabilirsiz. Hatta Bu ROİ (amorti) olmuyor .KAR oluyor.

Sistem artık sizden 1 kuruş beklemiyor.Bunu aklınızdan çıkartmayın .Hafifede almayın ! Geçelim 2. bölüme ( Yavaş yavaş olay kopuyor burada)

2. MANAGER

ÜCRET: 0.064 BTC ( sistemden 0.155 alan üyeler bu paketi satın alarak sisteme girebiliyor.0.155-0.064=0,091 Hala Kardasınız)

KADEME: 4 KADEMEDİR. Bu kademede 30 kişilik pramit sistem kurmanız gerekiyor.Burada dikkat edilmesi gereken 0,064 btc yi ödeyip 2.Manager bölümüne çıkacak kişileri kapsıyor.Zaten çıkacaklardır.Bugün çıkmasalar yarın çıkıyorlar.

2.MANAGER SINIRI:30 kişi

KAZANÇ:1.024 BTC ( Evet arkadaşlar bu kademe tamamlandığında ilk kademede olduğu gibi kademe ücretini sistem tekrar keserek sizi 2. kademeden kar etmenizi sağlıyor. Şu şekilde bir parayı hesabınıza çekebilirsiniz; 1.024-0.064=0.96 btc artık hesabınızda güle güle kullanın. İster çekin ister yatırıma daha yüklü paraları kazanmaya devam edin.Geçelim 3.bölüme (Eller havaya bölümündeyiz.)

3.TOP MANAGER

ÜCRET:0.50 BTC ( Arkadaşlar ücret yükseldi . Ancak bunun parasınıda 2.Manager bölümünü tamamlayanlara açıyor sistem ve aslında ücretinide size ödedi hatırlıyorsanız. Elinize geçen para 0.96-050=0.46 btc çekin parayı güle güle harcayın)

KADEME: 3 KADEMEDİR. 14 kişilik bir pramit sistem kuruyoruz burada .yani 14 tane 3.TOP MANAGER olan veya yükselen üye demek bu.

KADEME SINIRI: 14 Kişi

KAZANÇ: 4 BTC ( Bu kısımda gene daha önceden yaptığı paket kesintileri gibi paket ücretini keserek size net 3.5 btc hesabınıza yüklüyor. Bu kısımdan sonra dururmusunuz artık tamam bu kar bana yeter mi dersiniz ne dersiniz bilmem. Motor mu alırsınız, ufak bi tekne mi alırsınız,Banka kredinizi mi ödersiniz,kumar mı oynarsınız o kısmını bilemem ) Geçelim 4. kademeye ( bu kademenin üzerindekiler ben insanmıyım diyebileceğiniz kademelerdir.)


4.LEADER

ÜCRET:2.061 BTC ( Bu kısımda 3.TOP MANAGER de verilen ücretle gene açabilirsiniz.Nasıl olsa paranız var 3.5 - 2,061=1.439 btc kardasınız Allah bereket versin.

KADEME:2 KADEMEDİR. 6 kişilik bir pramit kurulur.6 tane 4.LEADER olanların bulunduğu bir gruptur.

KADEME SINIRI:6 kişi

KAZANÇ:8.244 BTC ( arkadaşlar sistem bundanda paket ücretini otomatik kesiyor.8.244-2.061=6.183 btc hesabınızda . Bu ücretleri btc kuruyla çarpın bölün işte nerdeyse 17-18 lirayla girdiğin sistemde gelinen vaziyet budur.Gelin devam edelim bakalım nereleri görücez bu sistemde )


5.DİRECTOR

ÜCRET:4.326 BTC ( 4 .LEADER kısmından aldığınız karla tekrar alabilirsiniz. Artık aç gözlüyüz ya şeyini çıkaralım olayın 6.183 - 4.326=1.857 btc gene kardayız.)

KADEME:5 KADEMEDİR.62 KİŞİden oluşuyor.62 tane 5.DİRECTOR olanların bulunduğu gruptur. (burada kademe tekrar 1.PARTNERİN aynısına dönüyor.Çünkü bunda kazanç çok farklılaşıyor giriş ücreti yüksek olduğu için.)

KADEME SINIRI:62 kişi

KAZANÇ :138,432 BTC (Bu kısımda arkadaşlar yıldızlara uçuş halinde oluyorsunuz manzaradan dolayı,gene sistem sizin arkanızdan gelenlerin yükselmesiyle sizin gibi hırslı insanların para almasıyla gene kazanacağınız bu paketin ücretini kesiyor. Varsın kessin görelim bakalım nasıl oluyormuş. 138,432-4,326=134,106 btc artık bunuda hesaplarsınız . Bu kadar detaylı siz btc kısmını iyi biliyorsunuz diye yazıyorum. Yormayın beni ÇOK PARA ÇOOOOKKK.Ve bu sistem devamlı işliyor haa her ay alırmısınız sanmıyorum ama senede bir alırsınız benim kuracağım takımla o ayrı.... Hepsini anlatıcam ) Geçelim mi diğerine dahası var ? Bence geçelim

NOT:BU kısımdan sonrası çok ciddi paraları konuşucaz . Bu seviyelere gelenler zaten zirvede ve neredeyse hepsi ukraynalı.Çünkü çekirdekten gelenler.

SON 2 KADEME KALDI BU KADEMELERİ AÇMANIZ İÇİN SİZDEN 10 BTC EK BİR ÜCRET İSTİYOR SİSTEM . Bİ ZAHMET VERİRSİNİZ ARTIK GÜNÜ GELDİĞİNDE:d

10 BTC VIP BÖLÜMÜNÜ AÇTIKTAN SONRA

6.VIP

ÜCRET:55 BTC (bu kısımda hiç para çekmeyen biri gibi anlatıcam 134 btcmiz vardı. 10 btc(vıp bölüm ücreti)+55btc paket ücreti 134-65= 69 btc kardayız arkadaşlar )

KADEME :3 KADEMEDİR. 14 tane VIP üye oluşturur.

KADEME SINIRI:14 KİŞİ

KAZANÇ:400 BTC ( arkadaşlar aynı şekilde sistem gene kesiyor 55 btc nizi size kalan 400-55=345 btc kar ediyorsunuz .YETER Mİ ? YETMEZ Mİ ? Neyle girdik ? 17-18 lirayla Devam edelim son kademeye artık sisteme ortak oluyorsunuz gibi bir durum bu .


7.BOSS(SİTE EKRANINDA SIRPÇA ÇEVİRİYLE YAZIYOR)

ÜCRET:225 BTC (biz insan değiliz ya devam edelim 345-225=120 btc sakız alırmıyız )

KADEME: 3 KADEMEDİR.14 TANE 7.BOSS KADEMEYE ÇIKMIŞ KENDİNİ İNSAN SANAN TİPLER BUNLAR:d

KADEME SINIRI:14 KİŞİ

KAZANÇ:1800 BTC (DAHA NE DİYİM BEN BİŞİY DEMİYORUM BU KISIMDA)bundan sonra kademe yok arkadaşlar.üzüldünüz değil mi ?üzülmeyin üzülmeyin bu parayla ülkeyi terk edersiniz zaten



Arkadaşlar şaka bir yana bu yazdıklarım şakayla karışık sistemi anlatmaktı.

Unutulmaması gereken şeylerden biri her kademeyi açtığınızda bir daha geriye dönmüyorsunuz .En altta yükselmeye hedefleyen üyeler tarafından devamlı her kademeden sürekli geliyor .

1.PARTNER:0.155 BTC
2.MANAGER:0.96 BTC
3.TOPMANAGER:3.5 BTC
4.LEADER:6.183 BTC
5.DİRECTOR:134.106 BTC
6.VIP:345 BTC
7.BOSS:1575 BTC


Her kademe tamamlandığında bu ücretleri alıyorsunuz.

BU İŞİ NEDEN BU KADAR DETAYLI ANLATIYORUM?

Bu işi bu kadar detaylı anlatmamın sebebi,bu sistemi ben oriflame,avon,herbalife,forever living,getmyads.... vs vs nin sunduğu gibi face to face tanıtımlara başlayacağım.Yani söyle düşünün ben 20 lira istiyicem bu sistem için bitcoini bilmeyenlere bile . sokak sokak , kahve kahve , ev ev anlatımlar ve sunumlar yapılıcak. 2017 ye bomba gibi gireceğim. Bu işi iş olarak yapıcağım. Ne derler dolandırıcı bunlar inanmayın kandırıyolar milleti vs vs .

Hayuuu 20 lira vermişin bu gün bir sigara 10 liradan aşağı değil ,1 kere vericen... bir daha vermiceksin inanın evinde bilgisayarı olan insan evdeki her hane için açıcak bunu ben söyliyim size.Yapamazssın diye bir kural yok .

BURADA BUNU YAZMAMIN SEBEBİ TAKIMIN YENİ OLMASI VE BU FORUMDAKİ İNSANLARIN BİTCOİN HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMASINDAN KAYNAKLANIYOR . YANİ BENİM ALT EKİPLERİMİN LİDERLERİ OLARAK BURADAN BİR KADRO YARATIRSAM . EN AZINDAN BİLGİ PAYLAŞIMI VE KONTROLÜMÜZ ÇOK DAHA BAŞARILI OLUR. EN AZINDAN BİLMEYELENLER BENİM KARŞIMA VEYA SİZİN KARŞINIZA ÇIKTIĞI ZAMAN BİTCOİN TRANSFERLERİ HESAP AÇILIŞLARI KONUSUNDA BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLURUZ . BEN PRAMİDİME HİÇ BİLMEYEN İNSANDA EKLERİM . O ZAMAN BEN SIKINTI ÇEKERİM. YAPTIN YAPMADIN OLDU MU OLMADIMI OLSUN İSTEMİYORUM. KÖK SAĞLAM OLSUN Kİ DALLAR KUVVETLİ BÜYÜSÜN.

Ayrıca sizlerin internet platformlarını çok etkin kullanabilmenizde beni burda bir türk takım yaratmaya itiyor. Her yeni gelecek üye hepimizin altına ekleniyor olacak. Benim 3 ay sonra yaptğım üye bile burada işin başlarında olan sizlerin üyeleri olacak ve sizi üst sıraya taşıyacak arkadaşlar.

İŞİN EN GÜZEL KISMI BU SİSTEMİ TÜRKİYEDE BİLEN ÇOK AZ İNSAN VAR.... AYRICA REKLAM FAALİYETLERİNİ ÇOK ETKİN KULLANAMIYORLAR. BENİM KURACAĞIM TAKIMDA YERİNİZİ ALIN Kİ BENİM SÜREKLİ OLACAK OLAN ÜYELİKLERİMDEN FAYDALANIN . BENİM YAPTIĞIM ÜYELER SİZİN ALT SIRALARINIZA GİDECEK. UNUTMAYIN.

REFERANS LİNKİM

https://redex.red/p/platonik21

Site ingilizce arkadaşlar sorularınız varsa sorabilirsiniz? Hepinizi bekliyorum.