iletisim-sayfasi-iletisim-foto.jpg
İletişim, insan hayatında haberleşmenin, görsel anlatım ve tanıtımın gerçekleştirilmesi için kullanılan sistemleri ifade eder. Bu sistemlerin doğru bir şekilde öğrenilmesi ve mesleki anlamda uygulanması için üniversitelerde iletişim fakültesi bölümü bulunmaktadır. Bu fakülte içeriğinde farklı bölümler üzerinden verilen eğitimler için en nitelikli sonuçlara ulaşma noktasında Üsküdar Üniversitesi tercih edilebilir. Üniversite, nitelikli akademisyenler eşliğinde bu fakültede farklı bölümler üzerinden eğitim vermektedir.

İletişim Fakültesi Kapsamında Farklı Bölümler

Üsküdar Üniversitesi bünyesinde yer alan iletişim fakültesi içeriğinde birçok farklı bölümde eğitim gerçekleştirilmektedir. Fakültenin bölümleri arasında;
· Çizgi film ve animasyon
· Görsel iletişim tasarımı
· Halkla ilişkiler
· Medya ve iletişim sistemleri
· Radyo televizyon ve sinema
· Reklam tasarımı ve iletişimi
· Yeni medya ve gazetecilik gibi nitelikli bölümler bulunmaktadır.
Bu bölümler üzerinde lisans eğitimlerini veya ön lisans eğitimlerini tamamlayan öğrenciler daha sonraki dönemlerde reklam sektörü, iletişim sektörü, habercilik ve gazetecilik, televizyon, radyo ve sinema, ajans gibi birçok farklı kurumda çalışabilecek beceri ve eğitime sahip olurlar.

Geleceğe Uzanmak İçin İletişim Fakültesi

Günümüzde sağlam bir geleceğe ve etkin bir istihdama sahip olan iletişim sektöründe nitelikli elemanların yetiştirilmesi için sürekli olarak eğitime ihtiyaç duyulmaktadır. Bu eğitim için Üsküdar Üniversitesi gibi nitelikli kurumların iletişim fakültesi birimleri ile geçmişten gelerek geleceğe uzanmak mümkündür. Bu fakültede eğitim için uskudar.edu.tr adresini inceleyebilirsiniz.