ICM Brain and Spine Institute, Kritik İlaç ve Tedavi Seçeneklerinin Keşif Süreçlerini Hızlandırmak Adına, Western Digital OpenFlex Çözümünü Seçti


Endüstrinin açık olarak oluşturulmuş tek altyapı çözümü olan OpenFlex™, bilim insanlarının NVMe over Fabrics™ mimarisinin çevikliğini, performansını ve kapsamlılığını kullanarak farklı laboratuvarlarda birden fazla klinik görüntüleme aracından gelen hasta verilerini elde etmesine, paylaşmasına ve analiz etmesine yardımcı oluyor

İstanbul, 14 Ağustos 2020 — Western Digital (NASDAQ: WDC), uluslararası bir beyin ve omurga araştırma merkezi olan Institut du Cerveau et de Moelle Épinière'in (ICM Brain and Spine Institute / Beyin ve Omurga Enstitüsü), depolama altyapısını son derece hızlı, verimli ve esnek OpenFlex™ açık platform ile yenilemek için Western Digital'i seçtiğini duyurdu. ICM, NVMe over Fabrics™’i (NVMe-oF™) kullanarak paylaşılan depolamaya daha geniş kapsamlı bir erişime sahip ve bu da herhangi bir araştırmacı veya departmanın ihtiyacı için kolayca tahsis edilebiliyor. ICM ayrıca kritik verilere artık daha hızlı erişebiliyor ve nörolojik bozukluklarla mücadeleye yardımcı olarak depolama hacimlerini talep üzerine yeniden boyutlandırma ve yeniden tahsis etme yeteneğine de sahip.

ICM'deki bilim insanlarının bir dizi klinik görüntüleme aracından ve farklı laboratuvarlardan hasta verilerini alması ve analiz etmesi gerekiyor. Ancak araştırmacılar şimdiye kadar, gereksinimlerine ayak uyduramayan eski bir veri depolama altyapısı tarafından engelleniyordu. Bununla birlikte en son teknoloji mikroskopi cihazları, saatlik olarak iş istasyonlarının yerel depolamasının kaldırabileceğinden çok daha fazla olan iki terabyte’a kadar veri üretebilmekte. Bu, bilim insanlarının çalışmalarını sürdürmek için depolama altyapısını beklemek zorunda kaldıkları analiz hattındaki her adımda uzun gecikmeler yaratmaktaydı.

ICM, Western Digital’ın OpenFlex Birleştirilebilir Ayrıştırılmış Altyapısı'nı seçerek, performans ve esnekliğin mükemmel kombinasyonunu sağlayabilecek yeni bir depolama inovasyonunu belirlemek için, teknoloji iş ortağı 2CRSi ile birlikte çalıştı. OpenFlex, ICM'e daha verimli ve esnek bir mimari ile birlikte çok hızlı bir depolama performansı sağlıyor. Böylece bilim insanlarının depolama için beklemek zorunda kalmadan çalışmalarını sürekli olarak ilerletmelerine izin veriyor. ICM'in BT departmanı için OpenFlex, artık iş istasyonlarına yakın yerel depolamaya sıkışmak veya projeler değiştikçe depolama cihazlarını kampüste taşımak zorunda kalmamak anlamına geliyor. Bunun yerine, depolama kapasitesini performanstan ödün vermeden ICM’in Ethernet ağı üzerinden ihtiyaç duydukları yerde ve zamanda kullanabiliyorlar.

Western Digital’da Veri Merkezi Platformları biriminin başkan yardımcısı ve genel müdürü olan Kurt Chan, “Günümüzün klinik iş yükleri, büyük hacimlerde araştırma ve hasta verisini depolamak için hızlı ve son derece güvenilir depolama çözümleri gerektirirler. Klinik görüntülemenin netliği ve çözünürlüğü arttıkça, değerlendirilmelerini ve teşhisleri hızlandırmak için daha fazla biyo-görüntünün merkezi yapıda depolanması gerekiyor. Açık olarak oluşturulmuş OpenFlex çözümümüz, bu büyük biyo-görüntüleme dosyalarına neredeyse gerçek zamanlı olarak kolay erişim sağlayarak kritik kür ve tedavi seçeneklerini bulma sürecini hızlandırıyor” dedi.

ICM’de Teknoloji Yöneticisi olan Caroline Vidal da,“Bilim insanlarımız, depolama teknolojisi veya BT altyapısına ilişkin olarak endişe duymak istemiyorlar ve OpenFlex ile de endişe etmeleri gerekmiyor. Görüntüleme verilerine, araştırmacıların daha önce çalıştıklarından dört kat daha yüksek çözünürlükte, daha hızlı ve düşük gecikmeli erişim sağlayabiliyoruz. NVMe-oF ile paylaşılan depolama alanı ihtiyaç duydukları anda oradadır, böylece verileri kullanmaya ve araştırmalarını ilerletmeye odaklanabilirler” dedi.

Western Digital OpenFlex'in ICM’e kattıkları:


  • Yerel olarak bağlanan depolama ile karşılaştırılabilen çığır açan performans: Araştırmacılar artık ICM'in 50 gigabit / saniye Ethernet bağlantılarının sağlayabileceği maksimum verim ile çeşitli kapasitelerdeki yüksek performanslı depolamaya erişebiliyorlar. Çözüm, yüksek çözünürlüklü görüntü dosyalarıyla çalışırken gereken düşük gecikmeleri de garanti ediyor - ICM, çoğu depolama işlemi için 34 mikrosaniye veya daha düşük gecikme bildirmekte.



  • Daha düşük araştırma süresi: OpenFlex performansının ICM araştırmacılarının hayat kurtarıcı çalışmaları üzerinde doğrudan bir etkisi var ve analiz hattındaki gecikmeleri ve kesintileri ortadan kaldırıyor. ICM bilim insanları günde, daha önce mümkün olandan 4 kat kadar daha fazla çözünürlükle daha fazla klinik görüntüyü analiz edebiliyor ve doğrulayabiliyor, gerektiğinde arşivlenmiş veri kümelerini hızla ele alabiliyor. Sonuç olarak, nörolojik hastalık süreçleri konusundaki anlayışlarını ilerletebiliyor ve yeni tedavileri daha hızlı geliştirebiliyorlar.



  • Mimari esneklik: OpenFlex ile ICM’in BT ekibi, herhangi bir araştırmacının ihtiyacını karşılamak, talep üzerine depolama hacimlerini yeniden boyutlandırmak ve yeniden tahsis etmek için depolamayı hızlı ve kolay bir şekilde kurabiliyor. Bu esneklik sayesinde kurum, önümüzdeki yıllarda daha fazla mikroskop ve diğer cihazlardan edindiğinde, sürekli olarak klinik görüntüleme verilerinin çözünürlüklerini ve hacimlerini de arttırabilecektir.



  • Verimli, uygun maliyetli çalışma: ICM'in BT ekibi, bir sistem üzerindeki veri merkezinde, merkezileştirilmiş depolama ile birlikte çözümü çok daha kolay yönetebilir. Bakım ve yazılım güncellemeleri artık çok daha az zaman ve çaba gerektiriyor - kampüsteki dağıtık düzinelerce depolama sunucusunu yönetmeye kıyasla önemli bir operasyonel tasarruf sağlıyor. Ayrıca, depolama merkezi bir yapıda olduğundan, eklenen yeni mikroskoplar aynı kapasite havuzunu kullanabiliyor, böylece her bir yeni cihaz için daha fazla yerel depolama alanı kullanımının getirdiği yatırım masrafı da ortadan kalkıyor.


Daha fazla bilgi için, ICM başarı öyküsüne bakın.

Western Digital, sınıfının en iyisi TCO ile daha fazla veri altyapısı verimliliği ve üretkenliği sağlayan ürünler sunmak için, bilim ve teknolojinin sınırlarını zorlayarak sürekli yenilikler yapıyor. Geniş veri merkezi portföyü, Ultrastar® HDD‘ler ve SSD‘ler ailesini; WD Gold® HDD’leri ve SSD’leri; OpenFlex NVMe-oF açık yapılı altyapıyı; Ultrastar depolama platformlarını; RapidFlex™ NVMe-oF denetleyicileri ve Ultrastar bellek genişletme sürücüsünü içeriyor. Western Digital ayrıca, veri merkezlerinin verimli bir şekilde ölçeklenmesini sağlayan SMR HDD'lerin ve ZNS SSD'lerin sinerjilerine dayanan açık kaynaklı, standart temelli bir girişim olan Zoned Storage’ı da destekliyor.

Western Digital’la bağlantıda kalın:
Twitter, LinkedIn, Blog, Facebook, YouTube

ICM Hakkında
2010 yılında kurulan Beyin ve Omurilik Enstitüsü, Paris'te Pitié-Salpêtrière Hastanesi'nin içinde yer alan, uluslararası mükemmellikte bilimsel ve tıbbi bir araştırma merkezidir. Yenilikçi modeli, doktorları, araştırmacıları, hastaları ve girişimcileri ortak bir hedefle tek bir yerde bir araya getiriyor: beyni anlamak ve sinir sistemi hastalıkları için yeni tedavilerin bulunması hızlandırmak. Enstitü, bu nedenle, 700'den fazla araştırmacı ve klinik uzmanı hekimlerden oluşan bir ağı, 10 ileri teknoloji platformunu, 1 klinik araştırma merkezini ve yeni kurulan şirketlerin gelişmesine yardım için planlanmış 1,000m²’lik bir alanı içermektedir. 2017'den bu yana ICM, aynı zamanda Station F'in ilk sağlık iş ortağı olmuştur; bu kuruluş, bağlantılı sağlık alanında rekabetçi bir avantaj sunmaktadır. Enstitü bu yıl onuncu yıldönümünü kutluyor.
2CRSI Hakkında
Strasbourg'da (Fransa) kurulan 2CRSi grubu, yüksek performanslı özelleştirilmiş ve çevre dostu sunucular geliştiriyor, üretiyor ve satıyor. 2019/2020 mali yılında Grup, 144.6 milyon € proforma ciro elde etmiştir. Grup bugün 352 çalışana sahip ve 45'ten fazla ülkede yenilikçi çözümler (işleme, depolama ve ağ) sunmaktadır. 2CRSi, Haziran 2018'den beri Paris'te Euronext'in düzenlenmiş piyasasında (ISIN Kodu: FR0013341781) listelenmektedir ve Avrupa Yükselen Teknoloji (European Rising Tech) etiketine sahiptir.
Daha fazla bilgi için, lütfen web sitesini ziyaret edin: www.2crsi.com
Western Digital Hakkında
Western Digital, verilerin gelişmesi için ortamlar yaratır. Veri altyapısında lider olan şirket, müşterilerin gittikçe artan bir çeşitlilikteki veriyi yakalama, koruma, erişme ve dönüştürmesine yardımcı olması için gerekli inovasyonu destekler. Gelişmiş veri merkezlerinden mobil sensörlere, kişisel cihazlara kadar verilerin bulunduğu her yerde endüstri lideri çözümlerimiz veri olanakları sunar. Veri merkezli çözümlerimiz, Western Digital®, G-Technology™, SanDisk® ve WD® markalarından oluşmaktadır.
© 2020 Western Digital Corporation veya iştirakleri. Tüm hakları saklıdır. Western Digital, Western Digital logosu, G-Technology, SanDisk, WD, OpenFlex, WD Gold ve Ultrastar, Western Digital Corporation veya iştiraklerinin ABD’de ve/ya başka ülkelerdeki tescilli veya ticari markalarıdır. NVMe ve NVMe-oF markaları, NVM Express, Inc’in ticari markalarıdır. Diğer bütün markaların hakları onların sahiplerine aittir.