Site Adı : SHA Yazılım
Site Adresi : https://shayazilim.com
Sitenin kullandığı altyapı : HTML
Açıldığı Tarih : 06.02.2014
Site İçeriği ve Amacı : Uyap toplu sorgu programı Uyap katibim; avukatların elektronik İmza ile Uyap Avukat Portalına bağlanmak suretiyle taraf oldukları , icra takipleri için gerekli işlemleri tek tek veya toplu olarak yapabileceği, bağımsız olarak çalışabilen, Uyap Avukat Portal'ın Kısıtlamalarına riayet eden, SHA YAZILIM tarafından üretilmiş bir UYAP iletişim yazılımıdır.
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri : Yüksek kalitede ürün ve hizmet üretmek suretiyle; teknolojik gelişmelerin takipçisi ve alıcısı olarak topluma, çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza kattığımız değeri artırmaktır.




SHA Yazılım 2014 Yılında kurulan, hukuk ve yazılım alanında uzmanlaşmış kadrosunun oluşturduğu yüksek sinerji ile etkin, yenilikçi, çözüm odaklı, pratik, kullanıcı dostu uygulama, hizmet ve çözümler üretmek amacıyla İzmir’de faaliyet göstermekte olan bir bilişim firmasıdır.


Sektöründe öncü firma olma hedefiyle her geçen gün büyümeye devam etmektedir.


SHA Yazılım, sektöründe öncü firma olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren, insana ve çevreye değer katan, yeşil bilişimi destekleyen sürdürülebilir çözümler arayışını devam ettiren, toplumsal refahı artırmak için katma değer üreten bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürmektedir.


Uyap toplu sorgu programı olan uyap katibim programı,uyap paylaşım,uyap çoklu oturum açma,multi lpgim , Çağrı Merkezi Yazılımı Çağrı Katibim ve Taa Call Solution programı , ile yüzlerce hukuk bürosunun iş yükünü en aza indergeyen; modülleri ve siz değerli kullanıcılarımızdan gelen talepler doğrultusunda en etkin çözümleri sunmaya çalışmaktayız.


Hukuk Bürolarına Özel Geliştirilmiş Yazılım Çözümleri İçin SHA YAZILIM

uyap toplu sorgu
multilogin

uyapkatibim
çağrıkatibim
taacallsolution