Normal Okey Oyna

Neden normal okey sitesi tabii ki bu soru çok basit sizlere en iyi hizmeti sunarak kaliteli bir okey oyna platformu oluşturuyoruz. Bu sebeple en sevilen okey oyunlarını sitemiz üzerine ücretsiz okey oynama imkanı sunuyor ve sizlere okey oyna sitesinde hızlı bir okey oyun olanağı tanıyoruz. Dilerseniz Bilgisayarda okey oyna seçeneği ile bilgisayar ile okey oynama imkanı yakalaya bilir hemen okeyoyna oyununa başlaya bilirsiniz.

Tarihimize çok geçmiş zaman diliminden gelen popüler okey oyunu genelde kahve hane ve kıraathanelerde yaygın olarak oynanmaya devam eden bir tür çevrim içi online oyun turu olmaktadır. Bu tip oyunumuzun bir çok türü vardır bunlar kısaca özetleyecek olursak; Okey, Okey Oyna, 101 okey, Çanak okey, Normal Okey, Klasik Okey, Düz Okey, Renkli Okey, Sayılı Okey, Renksiz Okey, Fun Okey, Okey Plus, ve daha bir çok türü içerisinde bulunduran okey oyunlarını sitemiz içerisinde dilediğiniz oyunu salonlarımızda bula bilir ve bedava olarak oynaya bilirsiniz.

Normal Okey

Normal okey oyna aranan fırsat sonunda burada sizlere okey oyunun en sevileni olan ve 7 den 70 e bir çok kişinin severek oynadığı normal okey oyununu artık okey odası üzerinde hemen oynaya bilirsiniz. Üstelik bu oyun için hiç bir ücret ödemeyecek ve normal okey oyna gibi Classic okey türlerini bedava oynaya bilirsiniz. Çevrim içi oynanan normal okey gerçek bay bayan kullanıcıların yanı sıra robotla oynama imkanı ve puanlı okey sayesinde rakiplerinizin önüne geçmenizi sunuyor.

Türklerin en çok sevdiği canlı okey oyna oyununu çevrim içi kullanıcılar ile hemen oyna. Kış aylarının vaz geçilmez oyunu olan okey oyunlarını canlı okey olarak oynaya bilirsiniz. Bu tip oyunların genelde turnuvaları düzenlenerek iyi ödüller kazanmanıza olanak sunar. Sitemizde her ay düzenli olarak düzenlenen canlı okey oyunu ile 1, 2, 3, kişilere ödüller veriyoruz. Gerçek insanlarla canlı okey oyna ve rakiplerine fark atarak puanları katla. Popüler okey oyunları sayfamız sayesinde gerçek okey oyunu oynayacaksınız.