Canlı Okey Oyna Kerizim.com

Kerizim.com 2006 yılından beri aktif olarak canlı okey oyna servisi olarak ücretsiz hizmet vermektedir. 2019 Yılında kerizim okey severlere yeni alt yapısıyla kapılarını kullanıcılarına açmıştır. Ücretsiz üye olarak veya üye olmadan okey oyna aynı zamanda salon genelinde online katılımcılarla sohbet edebilirsiniz.

Dünyanın tüm ülkelerinden çeşitli ziyaretçilere ev sahipliği yapan sitemizde; salon adminliği, salon operatörlüğü ve gold üyelik gibi avantajlardan faydalanmanız mümkün. Yapmanız gereken oyun sahipleriyle iletişime geçerek bu görevleri talep etmenizdir. Uygun görülen koşullar sağlandıktan sonra tarafınıza bu özellikler tanımlanır ve avantajlı fırsatlarda diğer katılımcılardan daha farklı kullanım koşullarına sahip olabilirsiniz.

Sevilen okey oyunu şimdi kerizim farkıyla hem bilgisayarlarınıza hemde cep telefonlarına misafir olmaya geldi! Bedava okey oyunu ile hızlı üye olarak ortalama 10 saniye içerisinde sizde sistemde bir profil oluşturabilirsiniz. Okey oyunları arasında kendini sektörde lider olmaya adayan alt yapısı ve eşitlik ilkesini benimsemiş olan yönetim kadrosuyla tabuları yıkmaya geliyor..

Günlük 2.000 ziyaretçi ve anlık 100-200 arası aktif oyuncuyla sende rekabet edebileceğini düşünüyorsan ve zoru seviyorsan bu oyuna dahil olma vaktin gelmiş demektir. Zorlu rakipler, birbirinden eğlenceli parçalarıyla hem radyo dinle hemde okey oyunu oyna!