Hospitacar Antalya Oto Ekspertiz
Araç alım satımı yapılırken dikkat edilen en önemli hususlardan biri de arabanın hasarlı olup olmadığı, araç ile ilgili herhangi bir arıza durumunun olup olmadığıdır. Bu amaç ile hizmet veren ve ülke genelinde pek çok şubesi ile vermiş olduğu hizmetin alanını genişleten firmamızın Antalya şubesi de sizler için hizmet vermektedir. Antalya’da yaşayan ya da aracı burada bulunan bireyler, Antalya oto ekspertiz firmamızı ziyaret ederek hakkında bilgi sahibi olmak istediği araç ile ilgili her türlü ayrıntıya ulaşabilir.
Fren sistemi, süspansiyon sistemi, araç kaput mekanik sistemi gibi pek çok sistemin kontrolü her biri kendi alanında uzman ve tecrübeli çalışanlar tarafından büyük bir özen ile yapılmaktadır. Yapılan tüm bu değerlendirmelerin ardından hazırlanan raporda araç ile ilgili ulaşmak istediğiniz her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Alanında Uzman Personeller
Arabalar, pek çok farklı sistemden meydana gelmektedir ve bu sistemlerde meydana gelen bir problem büyük kazalara neden olabilmektedir. Bu nedenle araç alım satım dönemlerinde müşteriler ve satıcılar araçları bir oto ekspertiz merkezinin kontrolünden geçirerek araçla ilgili detaylı bir rapor alırlar. antalya oto ekspertiz merkezimizde çalışan her biri birbirinden deneyimli ve kendi alanlarında uzman personeller sayesinde aracınızın kontrolü kısa süre içerisinde tamamlanmakta ve gerekli rapor büyük bir titizlikle hazırlanarak sizlere sunulmaktadır. Siz de aracınızın kontrolü için bizlerle irtibata geçerek bizleri ziyaret edebilirsiniz.