11 sonuçtan 1 ile 11 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15
    İtibar Gücü
    0

    Evinizde iş kurun

    GÜVENİLİR PTC SİTELERİ

    Aşağıda bannerleri bulunan ptc siteleri kesinlikle çoğu kişi tarafından onaylanmış ve ödeme alınmış güvenilir ptc siteleridir. Siteler hakkında ayrıntılı türkçe bilgi almak için bannerlere tıklamanız yeterlidir. Kısaca genel olarak şunu özetleyelim. Bu sistemlerin herbirininde mantığı aynıdır. bütün sitelere üyelik hemen hemen aynı olup bütün sitelerde de ortalama 20-30 saniye reklam izlenir. Yine ortalama reklam izleme başına 0.01 gibi ödenir. ve referans lardan da aynı şekilde 0.01 dolar kazanırız. yani 100 referansımızın olduğunu farzedersek günde ortalama 15 dolar kazanırız. Bu oldukça bizim için güzel para demektir. Sitelerin ortak özelliklerinden biriside referalsız üye olanları satıyolar. Bu bizimde işimize geliyor çünkü biz nette yada farklı yerlerde referans ararken baya zaman kaybediyoruz. Ama sitelerin sattıkları üyeleri satın alarak zahmetsiz kazanmaya başlıyoruz. Ben bir örnek verecek olursam 30.08.2008 tarihi itibariyle bu sitelerden sadece isabelmarco dan toplamda 920 üye satın aldım ve günlük bana getirisi 60 dolardır. Ayda 2000 ytl yapar. Bu sadece 1 sitede bu kadardır. Siz isterseniz her sitede referans alıp aylık kazançalrınızı 15-20 bin dolara getirebilirsiniz. Bizler sizlere bu konuda her türlü yardımcı oluruz. Tabiki bizim referans linki ile üye olursanız Bu sitede bu sistemlerden nasıl para kazanılır, Paramızı nasıl alırız hepsi anlatılıyor. Bu sistemlerin hepside alertpay hesabınıza ödeme yapıyor. Alertpay hesabı nasıl açılır ve ödeme nasıl alınır bu bilgilerede yer vereceğim. En başta yıllardan beri paypal ve alertpay gibi dünya para transferinde kullanılan sistemler Türkiye ye ödeme yapmıyordu. Ancak müjdeler olsunki artık paypalda alertpayda Türkiyeye ödeme yapıyorlar. Yinede bi sorunuz olduğunda mutlaka bize ulaşın. bymuraturka@hotmail.com

    ÇALIŞMA PLANI!!!

    Arkadaşlar hiç sermayesiz büyük para kazanmak istiyorsanız işte size çok etkili olan planımız.

    Bu plan 3 aylık bir proğramdır. Eğer uygularsanız 3 ay sonra her ay kazancağınız para en az 3000 dolar olacaktır. Bu çok mantıklı ve etkili bir plandır.

    Öncelikle aşağıdaki bannerli olan sitelere üye olun. Resimli anlatımla zorlanmayacaksınız.

    1. AY

    1 ay boyunca hergün sadece reklamlara tıklayın. Kazanacağınız para ilk günlerde az gibi görünebilir. Ancak sabırlı olun ve planı uygulayın. 1 ay sadece sitelerdeki reklamlara tıkladık. Ve ay sonunda bütün sitelerden biriken parayla, her sitenin kendi kazancıyla o siteden üye satın alıyoruz. Düzenli bir şekilde hergün reklamlara tıklarsanız ortalama her sitede 10 ar üye satın alabileceksiniz.

    2. AY

    Her sitede 10 ar üyemiz var. Şimdi biraz daha güçlendik ve 10 alt üyeniz ile birlikte 2. ayda reklam izlemeye devam ediyorusunuz. Herbir üyenin size kazancı sizin kazancınız kadardır. Onun için alt üyeler çok önemlidir. Gerekirse eşinizden dostunuzdan da para kazanmak isteyenleri ücretsiz alt üyeniz yapabilirsiniz. 2. ay dolduğunda sizin ve üyelerinizin kazancıyla her sitede o sitenin kazancıyla 100 er üye satın alabilecek konuma geleceksiniz. 100 er üyeleride aldık. Ve yatırım işimiz bitti. (isteyenler daha fazla kazanmak için 3. ayın kazancınıda yatırıp 1000 er üye satın alabilirler. böylece aylık kazanç 8000 dolar civarında olacaktır.)

    3. AY

    Her sitede 100 tane üyemiz oldu. Hayırlı uğurlu olsun artık 3. ayın sonunda hesabınza 3000 dolar civarı para yatmasını bekleyebilirsiniz. Güle güle harcayın…

    AYRINTILI BİLGİ İÇİN Evde İş Kur GÜVENİLİR PTC SİTELERİ sitesini ziyaret edin.
    Konu mmurat7878 tarafından (10-10-2008 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Mesajlar
    6
    İtibar Gücü
    0
    3. cüyü bilmiyorum ama 1-2-4 scam para filan ödemiyor

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15
    İtibar Gücü
    0
    google adsense yardım için

    bymuraturka@hotmail.com

  4. #4
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Mesajlar
    13
    İtibar Gücü
    0
    =)) yine aynı durum. Arkadaşlar ısrarla söylüyorum. Surfjunky'den para alamazsınız. Cahsfiesta'yı yıllarca kullandım bir kuruş alamadım. Ortalıkta aylarca yaygara koparan Agloco'yu (inanmamakla birlikte) denedim. Aylık 5 saatten fazla barı çalıştıramıyorsunuz. Ayrıca Agloco sitesine girmek ölüm. Paratıkla'dan ise 30 milyona (alt ödeme limiti) ulaşmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.

    Bırakın bunları. Zaman harcamayın. Hazırlayın bir blog. Gidin Adsense'ye üye olun. En azından ADSL parasını çıkartırsınız.

    Google İle Para Kazanın

  5. #5
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    15
    İtibar Gücü
    0
    agloco wiebar çıktı

  6. #6
    gdi
    gdi Çevrimdışı
    Banned Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2007
    Yer
    albania
    Mesajlar
    68
    İtibar Gücü
    0
    Veya GDI deneyin :.... Home Based Work - Work online

  7. #7
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0
    evde iş yaparak para kazanma yolları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

    evde iş

  8. #8
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    23
    İtibar Gücü
    14
    PTC ile para kazanamazsınız kazansanız bile sakız parası olur ancak. Açmış olduğum şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim.
    Satış Ortaklığı ( Affiliate Marketing ) Kazanç Kanıtlarım
    Konu gyigit71 tarafından (30-03-2012 Saat 08:49 ) değiştirilmiştir.

  9. #9
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2012
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0
    Merhaba arkadaslar.internetten para kazanmak vardır ama tık alarak tıklayarak vs olaylarında bikac kişi para kazanmıstır sadece.o da duyurmak için.Sırf böyle işler yüzünden internetten para kazanmak soguk bir kelime geliyor insanlara.Ben de internetten para kazanma konusunda tecrübeliyim bu konularda cok arastırma yapıyorum.Cünkü ha diyenin arkasına gidilmez,mantık olarak ucunda para olan her işe direk girilmez araştırılır ne nedir ne değildir diye.Nacizane ben bunlardan öte,Musa erdogmusun Türkiyeye getirdiği bir sistemden kısaca bahsedecegim.Çünkü para kazanmak isteyen arkadaslar olacaktır elbet ama nerden ve nasıl para kazancakları konusunda bilgileri yok olabilir.Cünkü internetten para kazanmak,rahat bir yaşam istemek herkesin hakkıdır.Ama bunu dogru sekilde kullananlar için gecerlidir.
    Xticaret.com sitesini 2009 yılında kurmus olup,yurtdısındaki örnekleri clickbank,cj.com,paydot.com vb sitelerdir.avrupada insanlar bu işi meslek haline getirmiş durumdalar.Affiliate marketing sisteminden para kazanıyorlar.ister siteniz olsun ister olmasın.
    Xticaret.com; üye olan kişilere 3 yoldan para kazanma olanagı veriyor bunlar
    1)Satış Ortaklıgı(affiliate marketing) 2)Xnetwork 3)Xtrafiktir arkadaslar.

    Bu 3 dört sistemden birisi benimde içinde bulundugum Xnetwork sistemidir.Sitesi olmayanlar için güzel bir ekip calısması gerektiren sistematik bir olusumdur.Xdükkan kiralayarak üye yapılabilen bir sistemdir.Seviyelere göre para kazanılıyor.Ve size söyle söyleyeyim su ana kadar 3 sene olmustur bu sitenin varlıgını sürdürmesi.Ödemeler iş bankasına ödeniyor ve ödememe durumu su ana kadar olmamıstır.Sistemin yeni olması avantajdır.Binnary sistemini bilen bilir,bu sistem her yerde kullanılan bir sistemdir ancak kullanımına göre değişir.Sermaye gerektirmeyen bir projedir.[sermaye anlayısınıza bağlı bu]
    Sistemin en sevdiğim özelliği,bu işi heves olarak değilde gercekten para kazanmak isteyen kişilerin calısıp altlarına üye yaparak aşagıya dogru dikey büyümektir.ve kimseye sisteme girildiği zaman para kazanmayı taahhüt etmiyor sistem.Bunu bende söylüyorum 3 kurusa 5 köfteyi banka bile vermiyor hangi sistem verebilir.Kimse kimseyi kandırmasın,ekibin calısma hızıyla dogru orantılıdır para kazanmak.
    Xnetwork şunu taahhüt eder,iyi çalışan bir ekip için para kazanmayı taahhüt eder.
    Xnetwork sistemi hakkında bilgi almak isteyenler için mail adresim: anes.alp@gmail.com
    Allah'a emanet

  10. #10
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Feb 2013
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0
    İşsizlik günümüzün en büyük sorunlarından birisi, buna karşılık pek çok kişi kendini güvene almak ve ek gelir sağlamak amacı ile bir takım yöntemler geliştirmeye çalışıyor. Eğer evinizi ya da bulunduğunuz yeri terk edemiyorsanız, böyle bir ek gelir elde etmek çok da kolay değil. Pek çok farklı sebepten ötürü, evinizden çıkamıyorsanız, evden yapabileceğiniz tamamen yasal bir işe sahip olarak, kendi işinizi kurabilirsiniz.

    Elbette karşınıza çeşitli tuzaklar ve zorluklar çıkacaktır, öyleyse öncelikle bu zorlukları aşmak ve tuzaklara yakalanmamak için aklınızda tutmanız gereken basit kurallar ile başlayalım.
    Kaçınmanız Gereken Dolandırıcılık Yolları

    1. Para Talepleri : Elbette kendi işinizi kurarken bazı masraflarınız olacaktır. Ancak pek çok dolandırıcı, elindeki değersiz bilgileri `eğitim kitabı veya CDsi` adı altında kendi işini kurmaya çalışan kişilere satmaktadır. Unutmayın kimseye onların mallarını pazarlayacağınız ve satışını yapacağınız için para ödemek zorunda değilsiniz. Böyle bir talep ile karşılaştığınızda dolandırıcılıktan şüphelenin.

    2. “Hemen Zengin Olun” Hilekarlıkları: Hızlı zenginleşin şeklindeki hilekarlıklarda, zenginleşen tek kişi vardır o da siz değil, dolandırıcının kendisidir. Kolay para arıyorsanız, pek çok değersiz bilgi ve fatura ile boğuşmak zorunda kalırsınız. Eğer gerçekten zaman ve çaba harcamayı düşünürseniz, o zaman gerçekten iyi bir iş sahibi olabilirsiniz.

    Gerçekten para kazanmak istiyorsanız kaynak adresi ziyaret edebiirsiniz.

    Kaynak: Evden para kazan

  11. #11
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Feb 2013
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0
    İnternetten en iyi para kazanma yöntemi Satış ortaklığıdır.Gurbeder arkadaşın dediği gibi.Satış ortaklığından herkes kazanabilir,kimileri de kazanamayabilir.

    Satış ortaklığının en çok yapıldığı yer ise Xticarettir.Xticarete bende üyeyim.Xticaretten kazanmaktayım.

    Xticareti bilmeyenler için yazı dizilerimi okumaya devam ediyorum

    Xticaret Nedir?Para Kazanılır Mı? bağlantısına tıklayarak,Xticarete yönelik tüm yazılarımı okuyabilirsiniz.

    Xticaret hakkında aklınızdaki soruları,yazılarımın altına yorum bırakarak,sorabilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2