5 sonuçtan 1 ile 5 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    158
    İtibar Gücü
    0

    4 TEMMUZ 2006'YI BEKLEYİN!!!

    Sony'nin türkiye sitesi olan www.sony.com.tr 'de yayınlanan habere göre 4 temmuz 2006 da yapılacak bir yarışmadan söz ediliyor. siteye girdikten sonra sony'nin üretmiş olduğu alfa dslr dijital fotoğraf makinesine tıklandığınızda karşınıza görev ve cihaz adlı iki seçenek çıkıyor cihaza tıklandığında cihaz (sony'nin iddalı olduğu ürün alfa fotoğraf makinesi hakkında bilgi alınabiliyor) görevlere tıkladığınızda ise size 4 temmuz 2006'da başlıyor,sadece gölgelerin altında hayvanat bahçesine yapılan yolculuğun hikayesini anlatın,Büyükanne ve büyükbabayı birer çocuk olarak resmedin işe gidişinizin ilginç görünmesini sağlayın yarışmaya katılın ve yaratıcılığınızın sınırlarını keşfedin 4 temmuzda:richard kalvar gibi sizi etkileyici yazılar karşınıza gelmekte peki burada anlatılmak istenen ne?? sitede 4temmuzda tüm dünyada büyük saygı gören Magnum Photos ajansının duayenlerinden Richard Kalvar'ı Fas'ta çekimler yapmak üzere fotoğraf makinesini kullanacak.Resimlerinden biri ile birlikte fotoğraf makinesi ve yaratıcılığınızı nasıl en üst düzeye çıkarabileceğiniz konusundaki görüşlerini yayınlayacağız denilmekte.

    :nevet Richard Kalvar kimdir? :nevet

    Richard Kalvar bizim evrenimize çok benzeyen ama daha farklı, daha karanlık ve daha eğlenceli paralel evrenleri arayan gözüpek bir kaşiftir. Doğaçlama fotoğrafları gerçeklikten başlayıp, o noktadan ilerler.

    Kalvar Paris'teki Viva fotoğraf ajansının kurulmasına yardımcı oldu ve 1975 yılında ortak üye olarak Magnum ajansına katıldı. İki yıl sonra tam üye oldu ve sonrasında ikinci başkan ve başkan olarak hizmet verdi.
    Özellikle Fransa, İtalya, İngiltere, Japonya ve Birleşik Devletler'de kapsamlı, kişisel, redaksiyon ve ticari çalışmalar yapmıştır. Şu an için kişisel fotoğraflarından oluşan bir kitap hazırlamaktadır.

  2. #2
    Donanımcı Array adnantt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    861
    İtibar Gücü
    0
    afferin sana bu bilgiyi basın biliyomu bu arada?

  3. #3
    Uzman Array Crowbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    HM
    Mesajlar
    2.417
    İtibar Gücü
    20
    Biliyodur heralde.

  4. #4
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    158
    İtibar Gücü
    0

    4 TEMMUZ 2006'YI BEKLEYİN!!!

    Alıntı adnantt Nickli Üyeden Alıntı
    afferin sana bu bilgiyi basın biliyomu bu arada?
    bilmesede sony söyler ya sony gibi bir elektronik devinin yeni bir ürün çıkaracak olması yazılı ve görsel basının bu haberle yakından ilgilenmesine neden olacaktır.

  5. #5
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    215
    İtibar Gücü
    0
    Bence de.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2