3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Uzman Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Mesajlar
    2.347
    İtibar Gücü
    0

    MSI GX600 - Tek düğme ile ekstra performans

    Geçtiğimiz günlerde ” Turbo “ düğmeli ekran kartı modelinden sonra, MSI şimdi de aynı özelliğe sahip dizüstü bilgisayarını tanıttı. Çalışma frekanslarında artış sağlayan bu yenilik ile kullanıcıları işin ince detaylarıyla uğraşmadan, istedikleri zaman ekstra performans almalarını sağlayan uygulamayı bu gidişle firmanın diğer ürünlerinde de göreceğiz gibi duruyor.


    Piyasanın önemli firmalarından MSI, yaptığı açıklamayla özellikle oyun meraklıları için tasarlanmış yeni dizüstü bilgisayarlarında bulunan “ Turbo ” düğmesine basınca, dizüstünün işlemcisine %20 ‘ye yakın hız aşırtma uygulandığını belirtti. Ekran kartının ise hız aşırtılan bileşenlere dahil olup olmadığı bilinmiyor.



    Yeni dizüstünün diğer özellikleri tam olarak bilinmese de ise 16:10 geniş ekran, Intel Core 2 Duo işlemci, DDR2 bellek ve en yeni bağımsız ekran kartına sahip olacağı biliniyor. MSI ‘ın yeni ürünlerini GeForce Go 8600 ile piyasaya sürmek istediği de bilinenler arasında fakat ileride daha gelişmiş modele sahipleri de satışa çıkacaktır. Ürünün fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmış değil.

  2. #2
    Uzman Array MrPerFormance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Yer
    Buca/İzmir
    Mesajlar
    2.233
    İtibar Gücü
    20
    isteseler bu laptoplara neler yaparlarda şu masaüstü işlemciler gittikçe küçülüyor enerji ihtiyaçları da azalıyor yakında laptoplarada aynı işlemciler kullanılır.ekran kartları içinde geçerli.

  3. #3
    Uzman Array MrPerFormance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Yer
    Buca/İzmir
    Mesajlar
    2.233
    İtibar Gücü
    20
    yakında ne yapacakları kestirilemiyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2