![]() |
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Seviye 2
![]() |
CSTN or TFT
CSTN ile TFT arasındaki farklar ne? Hangisi daha iyi? Çalışma prensipleri nasıl? Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler. Bir de Minton 3079 almayı düşünüyorum. Ne dersiniz. Başka bir öneriniz var mı?
Konu ugurgr tarafından (06-19-2007 Saat 11:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
Çalışma mantığı:
Beyaz olan arkaplan renginin üzerine 3 anarenk olan RGB (Kırmızı,Yeşil,Mavi) filitrelerinin ekrandaki gösterilen resimin rengine göre açılıp kapanarak görüntünün oluşmasını sağlar. CSTN ekran gün ışığında TFT'ye göre biraz daha zor okunuyor. Minton 3079 güzel bir ürün. Minton'un birçok ürününde ençok sevdiğim özelliklerinden biri eklenebilen hafıza kartı slot'u olmazı. 128Mb'lık bir mp3 player'ın bile en kötü ihtimalle 1Gb'a çıkarabilmek mümkün.
__________________
"Her şeyin bir nedeni vardır ve her nedenin de bedeli. Herkes bir bedel ödemek zorundadır." Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Donanım forumu - oyun - gta - oyun hileleri - oyun - voip - eğlence |
![]() |