2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Mesajlar
    10
    İtibar Gücü
    0

    Ağ yük dengelemesi nasıl kullanılır?

    Server 2003 kullanıyorum.Zoom x5 üzerinden iki kişi bağlanıyoruz. fakat bazen internet çok yavaş oluyo. modem interneti dengeli vaziyette paylaştıramıyor.server in bu yük dengeleme olayına el atsak diyorum. acaba faydası olurmu.bu özelliği kullanmak için ağ üzerindeki diğer arkadaşımın ve benim ayarları nasıl yapmamız gerekiyor. Bilen varsa lütfen yardım etsin. hiç biryerde detaylı bir döküman bulamadım. Windowsun kendi sitesinde var ama o da atomlarına kadar anlatmış hiç bi şey anlamadım. şimdiden teşekkürler.

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Eğer 1 makina server olacak (sürekli açık olmaz zorunda), diğer iki makina (arkadaşınız ve siz) interneti paylaşıcaksanız bu yapılabilir. Windows 2003'ü tam olarak kullanma şansım olmadı ama sanırım Linux'ta Bandwith Management vardı. Windows'ta da olması gerekiyor.

    Ama Server yok ise sadece 2 bilgisayarla interneti paylaşmak istiyorsanız, iki makinayada Netlimiter kurmanız yeterli olucaktır. İki makinada da bu programla internet trafiğini kontrol edebilir yani, download ve upload'lara limit koyabilirsiniz.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2