Evet arkadaşlar Agloco Viewbar çıktı. Tünelin ucundaki ışık göründü

4 Haziran 2007’den itibaren üyeler Agloco hesaplarına login olduktan sonra açılan sayfada sol alttaki ‘Download Viewbar’ butonuna tıklayarak Viewbar’ı bilgisayarlarına indirebilecekler Agloco sitesi aşırı yüklenmeden dolayı çoğu zaman açılamıyor ancak ısrar ederek birkaç kez denerseniz hesabınıza girebiliyorsunuz .Vee gelsin Viewbar…

Agloco popülaritesindeki roket gibi yükselmeyi görmek için Alexa.com’dan aldığım şu grafiğe bakmanız yeter!

http://traffic.alexa.com/graph?o=l&c...=1&h=300&w=610

Hemen üye olmak Ve Viewbar’ı indirerek surf saatlerini toplamaya başlamak için tıklayın :

www.agloco.com/r/BBBM8301

Linke tıklayınca açılmayabilir .Serverler bazen aşırı yüklenmeyi kaldırmakta zorlanıyor. Sabırla ve ısrarla birkaç kez denerseniz siteye girerek üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.Zamanla yüklenme hafifleyecektir.

Nitekim şimdi alternatif bir Viewbar yükleme linki konuldu.(Tucows.com).Agloco Hesabınıza login olduğunuzda açılan sayfadan ‘Fast Download Viewbar’ı tıklayıp açılan sayfadan download now butonuna tıklayacaksınız ve çıkan sayfadaki listeden Türkiye linkini (Adanet internet ) tıklayarak Viewbar’ı indirebileceksiniz

Ayrıntılı bilgi,linkler,yorumlar ve soracaklanız varsa blog:
Agloco yeni potansiyel Google projesine bedava ortak olun
Arkadaşlar yeni üye olanlar drleventdeniz@yahoo.com.tr veya bloguma mesaj atarak maillerini bırakırlarsa kendilerini yeni gelişmeler hakkında mail ile bilgilendirebilirim
Daha önceden üye olmuşsanız Viewbar’ı download etmek için Agloco hesabınıza giriş yapmanız yeterli olacak. Zamanla yüklenme azalacağı için sorun hallolacaktır. Nitekim her geçen gün siteye erişim kolaylaşıyor.Moralinizi bozmayın .Burada anahtarlar sabır ve ısrar .Sabredin ve ısrar edin.

Viewbar efsanesi çığ gibi internet camiasını sarsacak
Ben Viewbar’ı indirdim ve surf saatlerimi biriktirmeye başladım.Aylık 5 saat yeterli olacak .Sonra isterseniz Viewbarı kapatın
Daha önceden Aglocoya üye olup unutmuş olanları haberdar etmek için herkese duyuralım .Agloconun gönderdiği maillerin çoğu özellikle gmail ve yahoo tarafından önemsiz posta klasörüne atılıyor. Aglocoya üye olup unutmuş olanlar eğer önemsiz posta klasörlerine bakmazlarsa Viewbar davetiytesini göremezler.Bundan sonra üye olanlar unutmayacaklardır .Çünkü Viewbar’ı yükledikten sonra bilgisayarlarını her açışlarında Mesenger penceresine benzer bir Viewbar penceresi göreceklerdir.

Eğer şifrenizi unuttuysanız açılan giriş sayfasındaki ‘forgot your info ?’ linkine tıklayıp üye olduğunuz mail adresini girerseniz şifrenizi alabilirsiniz.

Daha önceden üye olmuşsanız Viewbar’ı download etmek için Agloco hesabınıza giriş yapmanız yeterli olacak. İlk günlerdeki aşırı yüklenme yüzünden site çoğu zaman açılmıyor.Ama linkleri tekrar tekrar tıklayınca birinde açılıyor. Yeni üye olan arkadaşlar moralinizi bozmayın.

Yeni üye olmuş veya olacak arkadaşlar yeni alt üye kazanmakta zorlanabilirler .Referans linklerine tıklandığında site ilk günlerde her zaman açılmayabilir.Zamanla yüklenme azalacağı için sorun hallolacaktır.Moralinizi bozmayın .Burada anahtarlar sabır ve ısrar .Sabredin ve ısrar edin.

Bir Uyarı: Viewbarı sakın resmi Agloco sitesi dışında bir yerden indirmeyin .Hiç anlamadan bilgisayarınıza virüs veya trojan alabilirsiniz benden söylemesi.

Ve bir de tüyo: İnternetten para kazanma işiyle uğraşmış olanlar bilirler.Özellikle tıklama başına para kazandıran sitelerde ödeme almaya hak kazanmak için binlerce link tıklamak gerekir.Adam gibi kazanmak için bir çok alt üyenizin aktif olarak tıklaması gerekir.Binbir güçlükle sizin linkinizden kayıt olan alt üyeler birkaç tıklama sonunda bakarlar ki pek uğraştıklarına değmiyor vazgeçerler

Bunları neden anlatıyorum ? Agloco’nun ne kadar kazandıracağı bilinmiyor.Şirket belli bir karı elde ettikten ve masraflar çıktıktan sonra üyeler topladıkları surf saatlerine göre ödeme alacaklar .Surf saati başına 1 dolar da kazanabilirsiniz 0,01 dolar da
Saat başı 1 dolar ödenirse ne ala . O zaman herkes üye olacaktır. Hiç alt üye olmadan bile sadece 1 barı açık tutarak ayda 5 dolar kazanmak fena fikir olmayacaktır.Saat başı 0,01 dolar ödeyen bir Aglocoya alt üye bulmakta zorlanabilirsiniz.Ama eğer o zamana kadar sizin alt üyeniz olmuş kişiler kendi alt üye profillerini zaten oluşturmuşlarsa , yani sizin 3. kademedeki bir alt üyenizin 100 tane alt üyesi varsa o zaman saat başı 0,01 dolar bile ödense Viewbar’ı kullanacaklar ve size kazandıracaklardır.

Bu nedenle ödeme vaktinin geleceği zamana kadar sabırla alt üye toplamaya devam etmenizi öneririm.

www.agloco.com/r/BBBM8301

Viewbar çıktıktan sonra ilk ödemelerin gelmesi birkaç ay belki de daha uzun sürebilir. Kazandırdığı miktarlar(en azından başlangıçta) çok tatminkar olmayabilir.Her zaman söylediğim gibi büyük beklentilerle hayallere kapılmanın sonucu hüsran olabilir.Sadece şansınızı deneyin.Ben öyle yaptım.Kısa zamanda yüksek kazanç yerine ,istikrarlı ve gelişen bir yapı içinde az da olsa düzenli bir kazanç sağlamak ve adım adım ilerlemek en sağlıklı seçenektir bence.Agloco çok popüler ve internet camiasında yakından izleniyor. Reklam pastasından yeterince büyük dilimler koparacaktır.


Neden Agloco ?
--Çünkü Agloco risksiz.
--Agloco’ya katılmanın hiçbir bedeli yok .Bedava
--Agloco ayda beş saat internette dilediğiniz gibi gezerken size ödeme yapacak.Bunun için sadece Viewbar’ı açarak ekranınızın alt kısmında açık kalmasına izin vermeniz yeterli olacak
--Agloco sizin alt üyelerinizin ve 5. kademeye kadar alltaki üyelerin internette geçirdiği sürenin (maximum 5 saate kadar) belli bir yüzdesini (%25) size ödeyecek.(paypal çek veya bankadan bankaya transfer ile)
--Basit bir Viewbar’ı download edip açık tutacaksınız ve bar kaldığınız zamanı otomatik olarak takip edecek.5 saat dolunca kapatabileceksiniz.Bu Viewbar WEB tarayıcınızın adres çubuğunun üstünde 1 cm kalınlığında bir bar olarak açık kalacak. Yani bilgisayar ekranınınızın yaklaşık 1 cm eninde bir kısmını reklamverenlere Agloco aracılığıyla kiralayacaksınız.
Ekranınızda nasıl görüneceğini görmek için tıklayın .
http://blog.agloco.com/wp-content/up...053_screen.jpg
http://blog.agloco.com/wp-content/up...viewbar053.jpg