PARATIKLA
Türkiye'de Para Tıklama Dönemi Başlıyor...
Hem de Hiçbir Ücret Ödemeden!!!
- Tıklama Başına Kazanın
- E-Mail Okuyarak Para Kazanın
- Sponsorlara Üye Olarak Para Kazanın
- Yeni Üyelerimize 5 YTL Bonus
- Alt Üyelerinizden Komisyon Kazanın
- Özel Üyelikle %50 Ekstra Kazanın
- Zamanında ve Kesin Ödeme

BEN SİZE ÖNCELİKLE BU SİTEYİ TAVSİYE EDİYORUM.SİTE GÜVENİLİR VE TÜRKÇE OLMASI DAÇOK İYİ.üye olduktan sonra kendi üye kodunuzla siteye üye kazandırırsanız siz dedaha fazla kazanabilirsiniz.

ALTTAKİ ADRESE TIKLAYARAK ÜYE OLABİLİRSNİZ



************************************************** ***************


DONKEY MAILS
Mail okuyarak para kazanabileceğiniz en iyi site. Siteye üyelik ücretsiz. Okuduğunuz her mail için 0.25 cent (Hergün mail gönderiyor), Paid2Click bölümünde tıkladığınız her banner için 0.1 cent kazanıyorsunuz. Paid to Promote bölümünde ise her 1000 kredi için 0.75$ kazanabilirsiniz. Extra kazanç için oyun oynayabilir veya Paid2SingUp bölümündeki sitelere üye olabilirsiniz. Minimum ödeme miktarı PayPal ve AlertPay için 1.00$ ; E-Gold için 0.01$ . Ödeme talebinde bulunduktan sonra en geç bir hafta içinde paranız hesabınıza yatıyor.

Aşağıdaki adrese tıklayarak DonkeyMails ’e ücretsiz üye olabilirsiniz...


************************************************** *****************
HEALTHYPTC

Tıklama başına oldukça iyi kazandıran bir site. Günlük 2 mail ve 30 - 35 arasında değişen reklam bannerı gönderiyorlar. Bu mail ve bannerların her biri 0.1 - 0.4 cent kazandırıyor. Yani sadece kendi tıklamalarınızla günde 3 - 3.5 cent kazanabilirsiniz. Minimum ödeme miktarı 0.01$. PayPal ve E-Gold 'a ödeme yapıyorlar. Ödemeler yoğunluğa göre 24 - 72 saat arasında gerçekleşiyor.



--------------------------------------------------------------------------------

ADSENSE
@@@@WEB SİTENİZE GOOGLE DAN REKLAM ALARAK DA PARA KAZANABİLİRSİNİZ.EĞER BİR WEB SİTENİZ VARSA VE ZİYARETÇİ SAYINIZ İYİYSE DAHA FAZLA PARA KAZANABİLİRSİNİZ.BU SİSTEMDEN GREÇEKTEN ÇOK CİDDİ PARA KAZANANLAR VAR. SİZ DE EĞER KENDİNİZE GÜVENİYORSANIZ BU İŞTEN KAZANÇLI ÇIKABİLİRSİNİZ.GOOGLE ADSENSE HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN ALTTAKİ SİTEYİ ZİYARET EDBİLİRSİNİZ.@@@


[glow=red:d79aedc248]PARATIKLA[/glow:d79aedc248]

[glow=red:d79aedc248]DONKEY MAILS[/glow[glow=red]]

HEALTHYPTC[/glow:d79aedc248]

[glow=red:d79aedc248]GOOGLE ADSENSE[/glow:d79aedc248]