4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Anakartların üzerindeki VGA'ların kalitesini Hk.

    Merhabalar,
    Anakartların bazıları VGA(Ekran Kartı'lı) olarak üretiliyor. Biz bu VGA kısmının kalitesi konusunda nasıl bilgi edinebiliriz, yani kaç Mb'ta tekamül ediyor. Bunları Ana kartın açıklamasına baktığımızda göremiyoruz. Enazından belki ben fazla anlamadığım için göremiyorum. Ana kart üzerinde VGA kartı varken başka bir Ekran Kartı almamıza gerek varmı yokmu olayını nasıl tesbit ediyoruz.

  2. #2
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Aşağıda NVIDIA ve ATI'nin çıkartmış oldukları on-board VGA destekli chipsetler ve bunlarla yapılmış olan anakartlar var. Buradan chipsetin genel özelliklerine bakabilirsiniz.
    NVIDIA
    ATI

    Bütünleşik ekran kartları bellek ihtiyacını bilgisayarın ram'inden karşılarlar. Bu nedenle belirli bir ram kullanıyor diye söz edilmez.

    Bütünleşik ekran karı olan bir anakarta saonradan bir ekran kartı daha takabilirsiniz. Ancan on-board ekran kartını bios'tan kapatmak şartıyla. Yani sisteminiz sonradan taktığınız kartla çalışmaya başlayacaktır.Eğer oyunlarda yavaşlamalar oluyorsa yeni bir ekran kartı almanız gerekebilir.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    Bükreş
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0
    Yeni nesil anakartlar güçlü grafik yongalarıula gelmeye başladılar, Ati X300, Geforce 6100, Intel G900 gibi ki bu yongalar birkaç sene öncesinin gözde kartlarında vardı, eğer oyun fanatiği değilseniz pekala iş gören, hemen tüm oyunları oynatan, multimedyada hiç sorun çıkarmayan, güçlü bir sistemle her türlü grafik işleminin altından kalkabilecek ürünler. Anakartlar gittikçe all in one (hepsi bir arada) olmaya doğru gidiyorlar, altta verdiğim örnekteki yeni DFI kartının özelliklerine bir göz atın, ben bu karttan aldım, performans ve özellikleri inanılır gibi değil.

    Sağlıcakla,

  4. #4
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    Bükreş
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0
    Adresi unutmuşum, acemilik işte!

    http://www.ebuyer.com/customer/produ...103758&_LOC=UK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2