ANKET BANKASI - GÜNCEL ANKET LİSTESİ

Sadece 1 Saatinizi ayırarak günde 100 TL kazanabilirsiniz.
Anket Bankası Görsel Eğitim setimiz ile gereken her şeyi öğreneceksiniz.
Sizde boş zamanlarınızda anket doldurun para kazanın.

500’den fazla aktif faaliyet gösteren Anket Şirket adreslerine sahip olun!
Dünyanın En İyi ve Güvenilir Anket Firmaları ile Çalışın!
Dolduracağınız her Anket için 7$ ile 50$ arası para kazanın!
Şirketlerden gelen Sorulara mail adresinizden anında ulaşarak kolaylıkla cevap verin!
Ödemelerinizi istediğiniz zaman; internetten hesabınıza aktarın ya da çek olarak adresinize isteyin!
Sorulara vereceğiniz cevapların hiç bir önemi yoktur.Sizin için doğru olan seçeneği işaretlemeniz yeterli olacaktır.İngilizce bilmenize gerek yoktur. Yabancı dilde olan anketleri nasıl dolduracağınızı da size öğreteceğiz.

SİSTEM NASIL İŞLİYOR?
Globalleşen dünya üzerindeki bir çok firmalar artık internet kullanıcılarının kendi ürün ve hizmetleri hakkında bilgi toplayabilmeleri için büyük miktarlarda para ödemektedirler.Firmalar Pazar stratejilerini ayarlayabilmek ve güncelleyebilmek için bu bilgilere ihtiyaç duyarlar. Sizin alışveriş yaparken neler düşündüğünüz neden ve ne zaman hangi markaları ve ürünleri tercih ettiğiniz onlar için çok büyük önem arz eder.
Durum böyle olunca da bu firmaların anket çalışmalarına yardımcı olacak anket firmaları ile çalışmaları gerekmektedir. İşte anket firmaları da pazar araştırması yapmak istediği firmadan almış olduğu komisyonun bir kısmınıinternet üzerinden bu anketlere katılan kişilere vermektedirler.
Anket Firmaları sürekli olarak anket dolduracak kişileri ararlar.İster iş adamı ev hanımı öğrenci emekliya da tam zamanlı çalışan birisi olun.Hiç farketmez. Bu anketlere katılarak kazancınızı oluşturabileceksiniz.
Tek sorumluluğunuz güne başladığınız anda e-posta adreslerinizi kontrol etmek ve anket firmalarından gelen linklere tıklamak. Alışveriş alışkanlıklarınız ile ilgili bir kaç basit anket sorusunu cevap veriyorsunuz. 10 - 15 dakika sürecek bir anket karşılığı 7 ile 50 dolar arası para kazanın. Bu işlemleri çayınızı içerken kahvenizi yudumlarken televizyon izlerken veya müzik dinlerken bile yapabilirsiniz.
www.anketbank.com