Nedense bir bilgisayar sistemi toplarken kasa ve güç kaynağı çoğumuz tarafından geri planda bırakılır. Çoğumuz kasa üzerindeki güç kaynağı ile yetinirken, bir kısmımız da neredeyse en ucuzunu tercih ederiz. Belki de bilgisayar toplarken yaptığımız en büyük yanlışlardan biri de budur. Bu tıpkı temelsiz bir ev inşaa etmek gibidir.

Şu an incelemesini yaptığımız Antec güç kaynağı tamamen kaplanmış olarak geliyor. Dolayısıyla ürün paketi hasar görmüşse muhtemelen birisi kutuyu önceden açmıştır. Paket üzerindeki detaylara devam etmek gerekirse, Nvidia SLI Ready ve 80Plus bronz logoları da kutu üzerinde konumlandırılmış.

750W güç kapasiteli ürün ATX12V V2.3 özelliğine ve 120mm PWM fana sahip. Kutu içeriğinde gelen ekstra SATA, 12V, 8pin EPS ve 4 pin ATX gibi ekstra kablolar için fazladan giriş yerleri de mevcut.



Kutu içeriği hayal kırıklığı yaratmıyor ayrıca üzerindeki fan da bir ölü gibi sessiz. Sıcaklık artışında da sessizliğini koruyabilen fan 500W üzeri güç kullanımında en yüksek deviri ile dönüyor.