Aopen H600B model kasam var.
AC Ryan Acryl 3mm lik uv duyarlı camını kullanıcam ama camı tuttururken vida kullanmak istemiyorum sizce çift taraflı bant üstünde 120mm lik revoltec fan, 80mm SilverStonel fan ve camı taşıyacak kadar sağlam olur mu? Camı Pwer supply ın bağlandığı hizanın altından sadece anakart ve hddlerin olduğu kısmı alacak şekilde kesmek istiyorum yani camı bütün kenarı boyunca içerden bantlayabilirim.

Resimi örnek olarak modifiyesine baktığım muho06 isimli üyenin mesajından aldım kendim henüz çekemediğim. Kendisine teşekkürler.



Burada işlemcinin arkasındaki fan girişinden 120mm lik revoltec fan ve Thermalright HR-01 Fan Duct ile direk işlemciye giriş vereceğim deliği uygun hale getirerek ve Ramlerin üzerine denk gelecek bir bölgeden Silverstone 80mm yuvada 92mm lk olan fanıyla dışarıya egzos vererek o bölgede birikecek sıcak havayı dışarı atacam.



Ayrıca AC nin silencer ının içeriye üflediği havayı dışarı atmak ve o bölgede ki pcı WiFi adaptörünün üzerinde oluşan sıcak havayıda Revoltec 120mm lik fan ile dışarı atıcam. Kapak üzerinde olacak fanlar bu çekilde yerleşecek.

İçeriye taze havayıda 5.25 yuvalarına taktığım 120mm lik süper sessiz ve etkili olan Scythe Kama Bay System Cooler ile sağlıycam.



Ayrıca Kasanın içindeki uv duyarlı ide kablosu ve uv duyarlı bi kaç kablom var diğer kablolardada çeşitli renklerde uv kaplama yapmayı düşünüyorum ve tabiki UV ışıklarımda hazır bunları tetikliycek. Şuan gayet memnunum parlaklıklarından ama cam olmadığı için kullanamıyorum. Kablo kaplamada tavsiye edebileceğiniz bulunabilir ürünleri için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca şuan yukarıdaki fan dizilimini kullanıyorum sadece işlemci Arctic Cooling Freezer 7pro ve yanında gelen fan ile ramlerin üzerindeki bölgeden soğutuluyor Cpu sıcaklığım beklemede 28-30 arasında değişiyor. yeni sistemde çok düşmesini beklemesemde görüntü olarak daha güzel olmasını bekliyorum.

Ayrıca kasam yerde durduğu içinde üst kapağada UV duyarlı camdan pencere yaparak içerdeki manzarıya yukardan görünebilir yapmayı düşünüyorum...

Fan yerleşimleri ve montaj konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum...