2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    ARGONİK.COM para kazanmak için bence deneyin

    Tıklama başına ödeme : Web sitenizin içerik sayfalarında yayınlayacağınız argonik.com'a ait reklamlarına, kullanıcılarınız tarafından yapılan her tıklama başına ödeme yapılır. Tıklama başına ödenen katsayıyı da artırmak sizin elinizdedir.

    Kazancınızı izleyin : Tarafınıza ait iş ortağı yönetim panelinden tıklama sayısını ve kazancızını günlük olarak izleyebilirsiniz.

    Ödemelerinizi izleyin : İş Ortaklığı Sistemini kullanmaya başladığınız andan itibaren minimum ödeme limitini aştığınızda tarafınıza yapılan ödemeyi yönetim panelinizden izleyebilirsiniz.

    Kazancınızı katlayın : Ayrıca sitenizde yayınlanan argonik.com ilanı aracılığıyla üye olan kurumsal müşterileri takip edebilir, bu kurumsal üyelerin argonik.com'a ücretli üye olması durumunda prim hakkı kazanabilirsiniz. Tüm kayıtları anlık olarak yönetim panelinizde "bağlı işverenler" linkinde takip edebilirsiniz.

    Bir adım ötesi : Çalışmalarınızı profesyonel boyuta getirip, kurumsal pazara özel çalışmalar yapabilir, argonik.com'a kazandıracağınız kurumsal üyelerden prim hakkı kazanabilirsiniz.

    Herşey kontrol altında : Tüm iş ortaklığı faaliyetlerinizi tarafınıza sunulan hesaptan tüm şeffaflığıyla takip edebilir, geri bildirimlerle kontrol altında tutabilirsiniz


    TIKLAMA BAŞINA PRİM SİSTEMİ

    Türkiye'den tıklama başına tekil hit olmak üzere 0.03 YKR. prim hakkı doğar. İlgili raporu gün sonunda Ziyaretçi Raporu linkinden görebilirsiniz. Kazancınız, ödeme sınırı olan 50YTL'ye ulaşınca, takip eden ayın 5 ila 10uncu günü arasında hesabınıza yatırılacaktır. Ödemelerinizi ise Hesap Durumu linkinde takip edebilirsiniz.





    ABONE FİRMA BAŞINA PRİM SİSTEMİ




    Sitenize yerleştirdiğiniz link aracılığıyla ya da özel çalışmayla argonik.com'a kazandırdığınız kurumsal üyelerin, deneme üyeliği dışında ücretli abone olması durumunda iş ortağı olarak prim hakkı kazanırsınız. Bu primler işveren sözleşmesine göre düzenlenmiş olup aşağıda belirtilmiştir. Ayrıca siteniz aracılığıyla kurumsal başvuru yapan işverenler otomatik olarak iş ortağının İşveren portföyüne bağlanır. Bu tip işverenleri ve abonelik durumlarını Bağlı İşverenler linkinde görebilirsiniz.
    Abone firmalardan doğacak primler :

    Kurumsal Abonelik Tipi Prim Yüzdesi
    1 adet pozisyon yayınlama hakkı 90 YTL + KDV %5
    5 adet pozisyon yayınlama hakkı 390 YTL + KDV %7
    10 adet pozisyon yayınlama hakkı 690 YTL + KDV %8
    20 adet pozisyon yayınlama hakkı 990 YTL + KDV %9
    100 adet pozisyon yayınlama hakkı 1,990 YTL + KDV %10
    1 adet pozisyon yayın süresi uzatma hakkı 40 YTL + KDV %5




    HEMEN BAŞLA




    HEMEN BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINN...........

  2. #2
    DM Sever Array ekrem5656 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Mesajlar
    115
    İtibar Gücü
    0

    para

    kardeş
    yukarıda paradan bahsediyorsun
    bu paraları biz mi yatırıyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2