Saçı kafa derisi üzerine konuşlanmış, umursamaz ve gereksizce köklerinden fırlayan protein, keratin ve başka bilmemne karışımı diye tanımlayabiliriz. Biyologlar ve din bilginleri farklı işlevlerinden bahsedebilirler elbette ama en büyük işlevi süs olarak kullanılabilmesi olmalı. Kadınlar ve erkekler için farklı yöntemler ile farklı şekillere sokularak ortaya koyuluyor, trendlerden de nasibini alıyor. Saç, bacak ve sırt gibi hiçbir fonksiyonel işlevi olmamasına karşın çekiciliği ciddi anlamda etkiliyor. Siyasi malzeme olarak kullanımı politik trendlere göre değişiyor. Saç şekli, görüntüsü ya da görünmezliği kutupları belirliyor. Sahibine her zaman ufak bir huzursuzluk verebiliyor. Saç asla sahip olunan şekli beğenilmiyor, düz lepiska saçlar, kıvırcıklara kıvırcıklar ise lepiskalara özenip duruyorlar. Yüz yılların bu arzusunu, teknoloji ısı plakaları, maşalar ve bigudilerle karşılıyor. her zaman en istenmeyen halde kesiliyor ve saçın sahibi günlerce hastalıklı gibi dolaşıyor.

Saçlarının o anki halinden memnun olan kadın ve erkek sayısı her zaman aynı şu koskocaman dünyada ve bir avuçlar. Saçlarda renk sorunsalı özellikle kadınları ilgilendirirken, renk değişim dönemlerinde erkeklerde konuya dahil oluyor. Renginin değiştiği anlaşılmayan saç, nice evlilikleri sonlandırıp, nice nişanları attırıyor. Biten flörtler ise sayılacak gibi değil, saçın dökülmesi büyük problem, kendisine yeterli kıymet verilmeyen saç teli, bırakıyor kendisini boşluğa. En güzel ve en mutlu hali ise, olduğu gibi bırakılmış, dağılmış hali.



Tanrı'nın insanlara en büyük armağanıdır saç. Sizi kışın sıcak tutmasını bir kenara bırakacak olursak, insana zevk veren, mutluluk hissi veren bir şeydir saç. Sıkıldığınızda, bunaldığınızda, avuç avuç saçlarınızı okşadığınızda mutluluk hissiyle dolarsınız. Daha sakin düşünmenizi sağlar, vücudunuza bağlı oldukları yerden enerji açığa çıkar, zevk alırsınız bu durumdan. Erkek ve kadınların cinsel organlarında da bu kılların bulunması bir tesadüf değildir sanırım. Ayrıca Tanrı erkekleri kadınlardan daha fazla sever ki onlara ekstradan bir de sakal vermiştir, sıvazlayıp dursunlar diye. Kıl olduğu kadınlara da bir iki tel sakal vermiştir muhakkak; yolup dursunlar, sinir krizlerine gark olsunlar diye.

Günümüzde erkeklerin en büyük sorunlarından birisi de kellik, kimi zaman da kadınların ancak ağırlıklı olarak Türk erkeklerin saç dökülmesi görülmektedir. Bunun için en büyük çözüm ya dökülmeye başlar başlamaz bir doktora gözüküp, doktor tavsiyesinde saçlara bakım yapmaktır yada günümüz teknolojisi ile sürekli gelişmekte olan saç ektirme işlemi uygulanmaktadır. Saç ekimi artık Türk erkeklerinde popülerleşmeye de başladı, saçı dökülen kişiler ileriki dönemlerde saç ekimi tedavisi yapmaktalar. Şimdi de biraz bizden ve kliniğimizden bahsedelim. Kliniğimiz İstanbul'un göbeğinde Bağdat Caddesi Ali Bor Apt. 433 Suadiye de bulunmaktadır. Türkiye'nin öncü saç ekimi uzmanlarından Op. Dr. İlhan Serdaroğlu (Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı) eşliğinde yapılan saç ekimi işlemi tamamen sağlık standarlarına uymaktadır ve profesyonel ellerde yapılmaktadır. Saç dökülmesine önlem için karı koca ilaçlarına başvurmayınız ve öncesinde deneyimli kadromuz ile birlikte sizleri kliniğimize bekliyoruz. Saç dökülmesi psikolojinizi bozmasın, saç ekimi tedavisinden kormayın ve utanmayın. Sitemiz üzerinden "Konsültasyon Formu" doldurarak uzmanlarımızla irtibata geçebilir veya 0216-445-00-45 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Site adresi: Istanbul Sa Ekimi Merkezi,sa ekim fiyatlari,sa ektirme,fiyati,creti,cretleri,mezoterapi,fue,yntem i,fut