1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Mesajlar
    30
    İtibar Gücü
    0

    Asus combo blu-ray çıkartmaya hazırlanıyor



    Asus firması yeniliklere adapte olmakta hiç zorlanmıyor! Firma son olarak optik sürücü arenasına çalışmalarını tamamlamak üzere olduğu kombo Blu Ray sürücü ile katılmaya hazırlanıyor.

    Yüksek çözünürlük format düellosunda çekişme git gide artmakta. Üstelik Warner'ın üzerinde çalıştığı ve melez format olarak bilinen (Blu Ray ve HD DVD'de çalışabilen) Total Disk projesinin kısa bir süre sonra tamamlanacağı haberleri Blu Ray ile HD-DVD arasındaki mücadeleyi tırmandıracak gibi görünüyor. Pioneer ve Lite-On firmalarından sonra Asus'da yılın 3. çeyreğinde pazara sunulacağı söylenen kombo Blu Ray sürücüsü ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Ürün adı BC-1205PT olan yeni Blu Ray sürücüsü, Blu Ray diskleri 5x hızında okuyabiliyor ama aynı disklere yazma yeteneği bulunmuyor. Optik sürücünün diğer formatlara yönelik yazma hızlarına baktığımızdaysa karşımıza şöyle bir tablo çıkıyor,

    - DVD +R/-R 12x,
    - DVD +R/-R DL 4x,
    - DVD +RW/-RW 6x
    - DVD-RAM 5x.

    Asus firmasının yeni Blu Ray sürücüsünün yılın 3. çeyreğinde çıkması beklenirken fiyatının ise $270 olacağı ifade ediliyor.
    Konu bababurakk tarafından (29-06-2007 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2