2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2006
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0

    ASUS P525 PDA

    ARKADAŞLAR BU CİHAZI YENİ ALDIM ANCAK JAVA DESTEĞİ BAZI SİTELERDE SORUN YARATIYOR VE FLASH OLAN SİTLERİ AÇMIYOR.BUNLARI GÜNCELLEMEMİZ MÜMKÜN MÜ?YOKSA BU HEP BÖYLE HATA VERİCEK VE FLASH OLAN SİTELERİ AÇMIYACAK MI?BU KONUYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0
    Kardes gule gule kullan telını bende aldım bı tane cok guzel tel herkeze tavsıye ederım.. Ama senden bı rıcam olcak sen ne guzel ınternete baglanabılmıssın ben daha onu basaramadım bana yardımcı olursan sende sevınırım tekrar gule gule kullan.. (bende turkcell war baglanmadan once ınternet ayarlarını dogru gırdıgınızden emınmısınız dıo musterı hızmetlerıne arayıp sordum bızde asusa gore ayar yok fln dedıler gprs len baglanılmıo yanı sen wi-fi ıle gırdın dıye tahmın edıorum nasıl oldugunu anlatırsan cok sevınırım gorusmek uzere bye)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2