Eklenti 455

e-Fatura nedir denildiğinde cevabınız kâğıt faturayla aynı düzeyde olan hukuki niteliklerin sahibi olduğudur. e-Faturalar elektronik ortamlarda hazırlanmaktadır. Dijital hayatın varlığı inkâr edilemez bir gerçekken e-Faturanın çözüm olarak karşınıza çıktığı ve daha da hızlanan fatura işlemlerini avantajlı şekliyle sizlere getireceği söylenebilir. Avantajlı demişken e-Faturaların sizlere en az maliyetle geldiğini söylemek gerekir. Peki, az maliyetten kasıt hangi konularda söz konusu olacaktır? Tabi ki baskı konusunda, kargo ve arşivleme konusunda bir de noter onayı için gerekli olan maliyet ile kayıt konusunda. Böylece finansal masraflar azalmakta, insan kaynaklarına dair yatırımlar başka alanlarda kullanılabilmektedir. Bakıldığında e-Faturaların maliyet konusundaki avantajlarını daha da arttırmanın mümkün olduğunu da söylemek gerekir.

Dikkatleri Üzerine Çekmeyi Her Zaman İçin Başarmış Olan e-Fatura Nedir?

e-Fatura nedir sorusuna yanıt bulmak isteyenlere e-Faturaların maliyet konusundaki avantajlarından bahsedilmişti. Peki, ya e-Faturaların doğaya da destek veren avantajları? e-Faturalar faturaya dair işlemlerin elektronik ortamlarda gerçekleştiriliyor olmasından ötürü kâğıt ihtiyacına yönelik ağaç kesilmesine gerek bırakmayacaktır. Çözümlerinin kolaylığıyla dikkat çeken e-Faturalar hızlı olmalarıyla da dikkatleri üzerlerine çekmektedir. Arşiv sistemiyle istediğiniz an eskiye dönebilir ve geçmiş faturalarınıza rahatça ulaşabilirsiniz. Böylece zamandan kazanan sizler olabileceksiniz. Son olarak e-Faturaların güvenli oluşundan söz etmek gerekecek. Öyle ki e-Faturaların hiçbir zaman kaybolmayacağına değinilebilir. Tabi özel sistemiyle bu faturaların sizler dışındaki kişilerce erişilebilirliğinin bulunmadığı da bu ölçüde bilinmesi gerekenlerdendir.

Hayatı Fazlasıyla Kolaylaştıracak Olan E-Fatura Nedir?

e-Fatura nedir sorusuna verilecek cevap çoktur. Zira söz konusu cevapların birçoğundan yukarıda söz edildi. 10 yıla varan arşiv sisteminden, istenilen formatta raporlanabilmesinden ve topluca gönderim sağlamasından da bu noktada bahsetmek mümkündür. Öyleyse e-Faturalarınız için adresinizde yani foriba.com/tr 'da yerinizi alın.