“1C İşletme” ; yeni nesil bilgi otomasyon yazılımı olup, kullanıma hazır durumda olan tüm uygulama çözümleri de açık kaynak kodludur. Programlama konusunda ileri seviyede bilgi sahibi olmayan kullanıcılar tarafından da kolay ve hızlı şekilde geliştirilebilir. Hızlı geliştirme özelliği ile kullanıcıları sabit olan bilgi otomasyon yazılımlarını kullanmalarından kurtararak, yazılıma kendi ihtiyaçlarına göre özel isteklerinin eklenmesi avantajını sağlar.
“1C İşletme” sistemi özellikle Rusya piyasasında tanınmış 1C ( Adines) şirketi tarafından geliştirilmiştir. 20 farklı ülkede bir çok şirket tarafından da başarıyla kullanılmaktadır.
“1C İşletme”nin kullanıma hazır olan uygulamalarından biri “1TÇ: Ticari Kobi Yönetimi “dir. Uygulama küçük ve orta veya büyük boy işletmelerde iş takibi yapmak isteyen işletmeciler için geliştirilmiştir. Uygulama; stok takibi ( barkodlu) , müşteri ilişkileri yönetimi , kasa / banka takibi , alımlar/satışlar yönetimi gibi birçok muhasabesel faaliyetin otomasyonunu sağlar. “1TÇ: Ticari Kobi Yönetimi “ uygulaması işletmelerde ; yöneticilere , personellere ve bütün departmanlarda ki çalışanlara uygun olarak birçok çalışma kolaylığı ve avantajları sağlayabilir.

Bilist Yazılım olarak biz de ; Yeni nesil bilgi otomasyon ve işletmenize özel ticari yazılım çözümleri için “1C işletme” sistemi ile hizmet vermekteyiz. Firmamız ve ürünlerimiz ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek veya referanslarımızı incelemek istiyorsanız, www.1tcsatis.com sitemizi ziyaret edebilir veya firmamızla iletişime geçebilirsiniz.