2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Donanımcı Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2021
    Mesajlar
    746
    İtibar Gücü
    3

    Bitcoin haberleri ve Ethereum haberleri sitesi - Webkripto.com

    Web Site İsmi : Webkripto.com

    Site Başlığı : Bitcoin haberleri ve Ethereum haberleri sitesi - Webkripto.com

    Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2021

    Site Tanıtımı : Webkripto.com adı altında yayın hayatını sürdüren internet adresi, ziyaretçilerine en güncel bitcoin haberlerini sunar. Bu siteye girenler, karşılarında kripto paralar ile ilgili son dakika haberlerini bulabilir.

    Webkripto.com platformunda, ziyaretçilere teknik analizler de takdim edilmiştir. Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Solana ve Cardano gibi en ünlü kripto para birimlerine dair birbirinden değerli teknik analizler site içerisinde yer almaktadır.

    Sitenin Ethereum haberleri sayfası içerisinde, Ethereum adlı kripto para birimine dair çıkan en son haberler yer alır. Bu haberleri okuyarak hem önemli bilgiler edinebilir, hem piyasalar hakkında en iyi şekilde bilinçlenebilir hem de kripto paralara ve özellikle Ethereum adlı coine merakınız varsa keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

    Bitcoin haberleri okumadan, bitcoin ile ilgili teknik analizleri incelemeden, belirli bir yatırım disiplinine sahip olmadan, sanal paraları alıp satmak oldukça riskli olabilir. Webkripto.com isimli internet adresi de, yatırımcıları bilinçlendiren, onlara piyasalar hakkında en son gelişmeleri sunan ve faydalı teknik analizler paylaşan bir sitedir.

    Son zamanlarda hayatımıza giren Metaverse dünyası ile ilgili merak ettiğiniz birçok sorunun yanıtı da bu site içerisinde sizleri bekliyor olacak. Metaverse haberleri okumak ve Metaverse dünyası ile ilgili bilinçlenmek isteyen herkes, siteden mutlaka faydalanmalıdır.

    Sitede yer alan diğer bazı kategoriler ise şu şekildedir: Ekonomik takvim, kripto sözlük ve kripto paralar ile ilgili çok detaylı açıklamaların yapıldığı "Nedir" isimli bir kategori. Böylece gerek yurt içi, gerekse de yurt dışı piyasalarda hangi saat diliminde hangi verilerin açıklanacağını öğrenebilir ve kripto paralar hakkında fazla kimsenin bilmediği kelimelerin manasını kavrayabilir ve kripto paralara dair iyi bir deneyim kazanabilirsiniz.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2020
    Mesajlar
    79
    İtibar Gücü
    4
    Bu tarz makaleler paylaşan bir iki sitenin yazılarını okudum. En sık karşılaştığım başlık ise shiba coin geleceği oldu. Shiba coin gerçekten önü açık bir sanal para . BTC DOGECOİN LRC ETHERİUM gibi coinler de shiba gibi önü açık bir para birimi bence. İleride btc kadar değerlenebilirler mi bilemem fakat uzun vadede hiçbir yatırımcısını üzmeyecek bir yatırım çeşidi bence. Okumanızı tavsiye ediyorum bu gibi konu haberlerini.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 05-03-2021, 16:09
  2. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 17-02-2021, 17:57
  3. Samsun Son Dakika Haberleri Sitesi
    By osman7544 in forum Genel
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 07-01-2020, 17:47
  4. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 06-01-2020, 12:32

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2