Site Adı: Boğaz Turu


Site adresi: bogaz-turu.net


Kuruluşu: 2011


Site içeriği: Boğaz turu organizasyonları


Tanıtım: Yaz aylarında yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi gören boğaz turu gezileri ile insanlar hem boğazın manzarasının keyfini çıkarıyorlar hem de tarihi yapıtları ve yalıları yakından görme imkanına sahip oluyorlar.


Turistik gezilerin dışında çoğunlukla İstanbul'lular ve şehir dışından gelen vatandaşlarımız özel eğlence, kutlama ve davetlerini de boğazda teknede organize ederek çok daha eğlenceli ve kaliteli bir şekilde organizasyonlarını gerçekleştirmiş oluyorlar. Bu organizasyonlara çeşitli örnekler verecek olursak; akşam yemeği organizasyonları, iş yemekleri, iftar yemeği organizasyonları, fasıl geceleri, mezuniyet partileri, doğum günü kutlamaları, düğün eğlenceleri, nişan ve sünnet törenleri, kına geceleri, gece turları, evlilik teklifi ve yıldönümü yemeği organizasyonlarını sayabiliriz.


Turların başlangıç noktaları için müşterilerden gelen talepler doğrultusunda tekne ve yatların yanaşabileceği ve müşterilere en uygun olan nokta kullanılabilmektedir. (istinye, kabataş, beşiktaş, üsküdar, beylerbeyi, anadolu hisarı iskeleleri vb.)


Kutlama ve davet organizasyonlarında boğaz turu fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için firma ile iletişim kurmanız gerekmektedir. Organizasyonlarda tekne ve yatların izleyeceği boğaz turu güzergahı için de websitesinde yer bulunan güzergah isimli sayfayı ziyaret etmeniz gerekiyor.


Boğaz turu organizasyonları konusunda Türkiye'nin 1 numarası konumunda olan WebTeknesi ile her türlü boğaz turu organizasyonunuzu en uygun fiyatlarda ve en kaliteli şekilde gerçekleştirebilirsiniz.