Buda Aldığım Ödemeler..gerisi size kalmış.


Adbux ile kazanç elde edin

Sizlere 10 nisanda kurulan bir programı tanıtmak istiyorum. Adbux'a üye olduktan sonra "Surf Ads"bölümündeki reklamlara tıklıyoruz. Her tıklama sonucunda bir popup penceresi açılıyor ve sizden 30 saniye o sitede kalmanız bekleniyor. Tıklanan her reklam sonucunda Adbux size 1 cent ödeme yapıyor. Bu tarzda çok fazla program mevcut web üzerinde, Adbux'ın digerlerinden farkı üye yaptığınız kişilerin her reklam gösteriminden yine 1 cent kazanmanız. Alt üyenizin kazancının yüzde yüzünü alıyorsunuz.

Örnek verecek olursak bir gün içinde 30 reklama tıkladığınızı düşünelim 0.30 $

50 alt üyeniz varsa ve onlar da gün içinde 25 kere reklamlara tıkladıklarında kazancınıza günlük 12.5 $ daha eklenmiş oluyor.

Bu şekilde aylık kazancınız 364 $'a kadar çıkabiliyor. Alt üye sayınız arttığında kazancınız diğer programlara göre katlanarak ilerleyecek. Çünkü yazımın başında da söylediğim gibi alt üyelerinizin kazancının yüzde yüzünü alıyorsunuz.

Adbux'tan ödeme alabilmek için 10$'ı geçmeniz yeterli. An itibariyle 16000 üyeye ulaştı. Her geçen gün daha da büyüyor. Dikkate almanızı öneriyorum.

AdBux.org - Click. Visit. Paid. üyelik için linke tıklayın