Merhaba arkadaşlar.


Size Myortak'dan bahsedeceğim. MYORTAK çok kapsamlı bir projedir. Hem alt üyelik sistemi (network) hem de alışveriş sistemini iç içe sunmaktadır. Kısaca anlatmak gerekirse, MYORTAK ile hem alt üye yapacaksınız, hemde mystoreline ile giyim satışı yaparak para kazanacaksınız. Sistem çok yeni ve buna rağmen ödeme alan birçok kişi oldu. Üyelerine BMW 5.20d ve 3.20d vermeyi hedefleyen şirket, tamamen reel bir şirkettir. Şirketin 2 tane binası var. Birisi Konya'da diğeri Kayseri'de. Şuan mystoreline açılmaya çalışılıyor. Trendyol'un sahibinin yaptığı açıklama, "tüm mağazalarımın günlük satışını trendyol tek bşaına kazanıyor. En başta tereddütlüydüm fakat şuan çok güzel netice aldık. Günlük ciro 460 bin tl"
Düşünün ne kadar bir gelir oluyor. Ayrıca 2013 yılında MYSTORELİNE Dünya açılımı yapacak. Belirli bir seviyeye gelen kişiler ise Dünya satışlarından da gelir elde edebilecek. Düşünün bu bile sizi zengin edebilir ;) Bu sistem ve alt üyelik sistemiyle birlikte, Türkiyedeki alışverişlerinden komisyon, hız primleri, affiliate primleri, ildeki yapılan alışverişlerden primler gibi kazancınız çok zenginleşiyor. Daha da detaylı bilgi için bana buradan ulaşabilirsiniz. Şuan site yetkilileri her hafta en az 3 kere konferans veriyor internet üstünde. Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri akşam saat 21.30 da canlı seminer başlıyor. En detaylı bilgi burada veriliyor.


Sıkça Sorulan sorular ve cevapları ;


My Ortak Üyesi Olabilmek İçin Seçtiğim Referans Kişisi Önemli Midir?


Evet önemlidir. Çünkü, referans olarak seçtiğiniz kişi sizin sistemdeki tüm sorunlarınıza ya da çalışmalarına yardımcı olacak kişidir. Ve mutlaka bu kişinin en başta gelen özelliği çalışkanlık olmalıdır. Eğer seçtiğiniz kişi veya ekip çalışkan değil ve sizinle ilgilenmiyorlarsa tüm yük sizin omuzlarınızda olacaktır. Kazancınız yine olacaktır ancak bu kazanç için çok yorulabilirsiniz. Hâlbuki ekibiniz iyi olursa, hem takım olma ruhunu yaşarsınız, hem de kazanırken size destek veren insanların olmasından dolayı yükünüzü hafifletir!


My Ortak Üyesi Nasıl Olunur?

My Ortak üyesi olabilmek için, sizden daha önce üye olan bir kişinin referansı gerekmektedir. Çünkü sistemde Kazançlarımızın belirlenmesi adına her kişinin referans numarası vardır. Bu referans numaraları sayesinde sizde beraber çalıştığınız myortaklar ile kazancınızı artırabileceksiniz. Öyle ki, tek bir kişin yüzde yüz emek vermesi yerine yüz kişinin yüzde bir emek vermesi daha mantıklıdır. Böylece herkes daha az emek ile aynı işi yapabilmiş olacaktır.


Peki Nedir Bu MyStoreLine?




Mystoreline, Türkiye’de son yıllarda gelişmiş olan e-ticaretin geliştirilmiş bir halidir. Bu sitede, birçok ünlü firmanın ürünleri %90’a varan indirimler ile satılıyor. Bu sayede, hem alışveriş yapan müşteriler kazanıyor (almak istedikleri ürünleri çok ucuza alarak) hem de Myortak üyeleri bu yapılan alışverişlerden pay alıyorlar.
Mystoreline avantajları sayesinde e-ticaret sektöründe rakiplerini geride bırakacak.


İşte Mystoreline avantajlarından bazıları:

Ayrıcalıklı bir online alış-veriş pazarı (Trendyol benzeri)
Büyük firmalar ve kaliteli ürünler (Nike,adidas ve benzeri firmalar)
% 100 müşteri memnuniyeti (Sorgusuz para iade garantisi)
Müşterilerin yaptıkları alışverişlerden kazanç sağlaması(100 TL alışveriş yapan bir kimse anında 10 TL nakit kazanacak)
Şehir Fırsatlarından indirimli bir şekilde yararlanma (Kendiniz için aldıklarınız şeylerde anında indirim!)
Geniş ürün yelpazesi (Hergün onlarca büyük firma fırsatları)
24 saat içerisinde ürün teslimi (Tüm Türkiye’ye hızlı teslimat garantisi)


MyOrtak Üyeleri Nasıl Para Kazanıyorlar?

MyOrtak üyesi olduktan sonra verdiğiniz emek ve önem ile doğru orantılı bir biçimde ciddi gelirler elde edip rahat bir yaşamı elde edebilirsiniz. Myortak üyesi olduğunuzda sizlere birçok kazanç kapısı aralanıyor. Sizde yeteneğiniz, azminiz ve zamanınız doğrultunda, bu kapıların ya hepsini yada birkaçını seçip hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenler çok basit; sistemin kendi bünyesinde belirlemiş olduğu kariyerleri tamamlayıp ağ pazarlamadan aylık 2000 TL ile 35.000 TL arasında kazanmanız mümkün. Bunun yanında bildiğiniz üzere bizim alışverişlerimiz sitemiz olan Mystoreline sitesinden yapılan tüm alışverişlerden pay alma hakkınız var. Aylık cirosu 4.500.000 TL olan alışveriş pazarı düşünün ve siz bu pazardan yüzdelik oranlarda pay alacaksınız…


My Ortak Üyelerinin Avantajları Nelerdir?


E-ticaret alanında küçük yatırımla bir iş imkânı kurma.
Alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimleri ve Eğitim Setleri
Farklı kazanç imkânları


E-Ticaret Kazancı
Satış ortaklığı Kazancı
Hız primleri
Dünya- Türkiye- İl bonusları
Ofis Açma Bonusu
Ek pirimler
Ağ pazarlama Kazançları
Türkiyede ilk defa alışveriş yaparken para kazanma
Sosyal Zenginlikler
Şehir Fırsatlarından Yararlanma


Konferansa katılım için : MyORTAK Webinar
Ön kayıt linki : .:: My Ortak | Ticaret Ortağınız ::.
Ayrıca benim bilgilerim ;
Mail : tolgacelik@myortak.info
Referans Kodu : 4SIURCC155


Girin ve sunumu izleyin nasıl çalıştığımız ve sistem hakkında bilgi sahibi olun. Birşey kaybetmesiniz.. Her türlü yardımı ve bilgiyi ben vereceğim. ;)