Sevgili dostlar,
Bazıları "Bu adam neden hergün tanıtım yapıyor?" dese de ben sizlerin de faydasını gözeterek karşılaştığım güzel siteleri szinle payaşmaya devam edeceğim. Şunu hemen ifade edeyim ki tanıttığım siteleri önce güvenilir oldukları konusunda bir araştırma yaptıktan sonra tanıtıyorum. Bu konuda uronlinebiz.com sitesi faydalı. Hem site tanıtımları hem de "scam" denilen sahte siteleri tanıtıyor. böylelikle sahte sitelerle ğraşmak zorunda kalmıyoruz.

Tanıtacağım site BuxGalore
Bu sitede reklamlara tıklayarak para kazanıyoruz. Tıklama ücreti -sıkı durun- tam 0,02$. Referans verdiğiniz kişiler vasıtasıyla da kazanma imkanı var. Burada da ücre tıklama başına 0,015$. Diğer bir avantaj ise bu tür sitelere göre düşük minimum ödeme miktarı: 5$ Yani 5$ olunca paranızı isteyebiliyorsunuz.

ÖZETLE:
Kazanma türü : Tıklayıp 20 sn görüntülemek
Tıklama başı ücreti : 0,02$ (çok iyi)
Günlük tıklanacak reklam : 6-10
Referanstan kazanç : 0,015$ (Tıklama Başına)
Minimum ödeme : 5$
Ödeme şekli : Paypal

Kaydolup hemen kazanmaya başlamak için tıklayın...

Not: Link referanslıdır. Referansla üye olmak size birşey kaybettirmez. Bu yüzden çekinmeden üye olabilirsiniz. Referanssız üye olacaklar şunu bilmeliler ki site referanssız üye olanları ücret karşılığı başkalarının altına eklemektedirler. Siteye kazandıracağımıza birbirimize kazandıralım. Buna rağmen referanssız üye olmak isteyenler için link aşağıdadır:
BuxGalore - Click ads. Visit sites and EARN !