2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2011
    Mesajlar
    20
    İtibar Gücü
    13

    Canlı sohbet etmenin en kolay yolu - canlialem.com

    Öyle biri vardır ki karşında, o kadar çok şey vardır ki konuşabileceğin o sohbeti ancak zaman böler.. Daldan dala atlar, konudan konuya zıplarsın; gülersin, arada durulursun, sonra böyle devam eder.. Bilirsin ki asla sıkılmayacak çünkü sen asla sıkılmazsın. Ağız kurutan, bedene heyecan verendir. İki paket sigara, iki şişe alkoldür. Bütün dertler derdest edilip, defnedilir. Konuşurken alemlere akarsın bu alemler canlı alemlerdir.

    Öyle birini ararsın ki karşında, o kadar çok şey birikmiştir ki konuşacağın o sohbeti işte zaman bile bölemez, mekan ise zaten dinlemez, ister internet ister meyhane olsun. Hiç usanmadan dinlersin, çünkü biliyorsundur ki biraz sonra hiç usanmadan seni dinleyecektir. Canlı sohbet değil çoğu insanın yaptığı laf kalabalığı. Bazen dinler gibi görünürsün pür dikkat ama kafa hangi diyarlarda, ne diyarlarda kimlerledir. Ama sohbette o anlatırken yaşar, hissedersin. Sohbetin kıymeti bilinmelidir. Peki güzel canlı sohbet nedir? Güzel sohbet ciddi iken espri ile coşabildiğin, geyik yaparken bir anda ciddi olabildiğin. Bunu rahatlıkla yapabildiğin, yapmasan da yapabileceğini bildiğin.


    Bir anlatan ve bir anlayan lazım, biz işte burada devreye giriyoruz. Kimi zaman anlatanı kimi zaman ise anlayanı bulmanızı sağlıyoruz. Canlı sohbetler ile artık dertlerinizi, sevinçlerinizi paylaşmak daha kolay. Sitemizi 2009 yılında kaydettik ve 2011 yılında faaliyete geçirdik. 2012 yılına girerken sitemize yoğunlaşıp sizlere buluşturmak için çabalıyoruz. Sitemizin temel amacı sizlere canlı sohbet imkanı sunmak. Bu geçirdiğiniz güzel sohbetler kimse tarafından izlenememekte sadece iki üye arasında gerçekleşmektedir. Size en uygun kişiyi bulup, en güzel sohbetleri yapmak sizin elinizde. Herkesle konuşmak zorunda da değilsiniz, seçeceğiniz kişiyle en temiz duygularınızla sohbet edeceksiniz. Sitemizi ziyaret edip üye olduktan sonra canlı sohbetlere başlamanın kapısı açılmaktadır. Sistemimiz 21. yüzyılın en kullanışlı dilleriyle kodlanmış olup, sizin bilgisayarlarınız tamamen güven altındadır.

    Sitede süre kısıtlaması yoktur, her gün aralıksız sohbet etme imkanı bulunmaktadır. Sitemizde normal üyelik tipi ve Gold üyelik tipi bulunmaktadır. Normal üyelik tipi bilindiği üzere sadece profil bilgileri girebilmekte ve geri planda olmaktadır. Ancak Gold üyelikle normal üyelere göre avantajlı olup sohbet etmede bir adım önde olmaktadır. Bunun yanı sıra site üzerinde Gold üyelerin bir çok avantajı mevcuttur. Bu detayları paylaşamayız bu da Gold üye olanların heyecanıdır.

    Sitemizde yapılan sohbetler üzerinden argo ve küfür kullanmak yasaktır. Canlı sohbetler esnasında dil, din, ırk gibi kişisel öğelere saldırıda bulunmak sitemizden yasaklanmanıza ve girişinizin engellenmesine sebep olmaktadır. Düzeyli sohbetlerde bulunmak zorunludur! Sistemimizde yasaklandığınız takdirde bir daha o IP üzerinden giriş yapılamamaktadır. Bunun yanı sıra karşı taraf isteği doğrultusunda size suç duyurusunda bulunabilir. Sistemimizde sürekli canlı sohbet edebilmek için, yazışabilmek için süre satın almanız gerekmektedir. Bu sayede hep yazışabilir, hep konuşabilir hem de özel odalarda özel canlı sohbetlerde bulunabilirsiniz.

    Site adresi: Canlı Alem - Görüntülü Arkadaşlık, Görüntülü Sohbet Sitesi, Kameralı Canlı Sohbet, Canlı Chat

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2011
    Mesajlar
    18
    İtibar Gücü
    13
    Güzel Bir site Tavsiye Ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Para Kazanmanın Kolay yolu Paypala Aktarım Var Gir
    By rmzn31 in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 10-07-2010, 10:47
  2. AGLOCO ile en garanti ve en kolay para kazanma yolu
    By kralsimek in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 28-06-2007, 13:35
  3. en kolay para kazanma yolu hem de turkce
    By ufukumsu in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 21-04-2007, 13:03
  4. internetten para kazanmanın en kolay yolu
    By efra in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 20-01-2007, 10:38
  5. İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN EN KOLAY YOLU
    By pun in forum İnternetten Para Kazanma
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 13-07-2006, 00:57

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2